Napadnut potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku (Video snimak)

Neki kažu da je „napadač“ nezadovoljan ekonomskom situacijom u Crnoj Gori, atakovao na glavu potpredsjednika za ekonomsku politiku, dok drugi tvrde da je u pitanju plaćenik DPS-a…

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Vujica Lazović fizički je „napadnut“ ni manje ni više nego u Skupštini Crne Gore. „Napadač“ je bio toliko drzak (ili drska, pol nije utvđen) da je uporno jurišao na glavu potpresjednika Lazovića, koji je u tom trenutku sjedio u neposrednoj blizini predsjednika Vlade Mila Đukanovića, kao i ostalih članova državnog rukovodstva Crne Gore.

Lazović je bezuspješno pokušavao da se suprotstavi napadaču, ali u tome nije uspio. Uvidjevši da je „napadač“ uporan, napustio je skupštinsku salu i na nemilost „napadaču“ ostavio ostale članove Vlade.

Odmah nakon toga pojavile su se razne teorije zavjere. Neki kažu da je „napadač“ nezadovoljan ekonomskom situacijom u Crnoj Gori, atakovao na glavu potpredsjednika za ekonomsku politiku, dok drugi tvrde da je u pitanju plaćenik DPS-a koji je po nagovoru Đukanovića atakovao na člana Krivokapićeve partije.

Kako ne bismo prenosili razna nagađanja, zahvaljujući našim prijateljima iz Podgorice, odlučili smo da objavimo snimak „napada“ na potpredsjednika Lazovića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!