Bijelo Polje u obruču policije: Alija Balijagić, osumnjičeni za dvostuko ubistvo, još nije uhvaćen, upozoravaju se mještani da budu oprezni

On se sinoć poslije 21 sat vratio kod njih, gdje su odbili da mu otvore vrata, te ga prijavili policiji, koja je došla, između ostalog, i zbog prijetnji upućenoj jednoj komšinici da će spavati kod nje. Nakon toga, kada je policija otišla, Balijagić je, kako saznajemo, zapucao na Milanku i Jovana Madžgalja sa spoljašnje strane i usmrtio ih

Bijelo Polje nalazi se u obruču svih raspoloživih policijskih jedinica Regionalnog centra bezbjednosti “Sjever”, Protivterorističke jedinice, policijskijski pasa i helikopterske jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore, u višesatnoj potrazi za osumnjičenim Alijom Balijagićem, saznaje portal Standard iz policije.

Potraga za opasnim i naoružanim Alijom Balijagićem, osumnjičenim za ubistvo brata i sestre, Milanke i Jovana Madžgalj, starih oko 50 godina, koji su ubijeni sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac, u rejonu Tomaševo, traje preko deset sati.

Kako saznaje portal Standard iz policije, građanke i građani se i dalje upozoravaju na oprez.

“Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbjednosti ‘Sjever’ Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica”, naveli su iz Uprave policije.

Dodali su da apeluju na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima.

Naime, on se sinoć poslije 21 sat vratio kod njih, gdje su odbili da mu otvore vrata, te ga prijavili policiji, koja je došla, između ostalog, i zbog prijetnji upućenoj jednoj komšinici da će spavati kod nje.

Nakon toga, kada je policija otišla, Balijagić je, kako saznajemo, zapucao na Milanku i Jovana Madžgalja sa spoljašnje strane i usmrtio ih.

Izvor: Portal Standard

Foto: Ilustracija (Fokuspress.com)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!