Saobraćajna nesreća u Srbiji: Poginuo Branko Gogić, Rasim Ljajić teško povređen (VIDEO)

Automobil “škoda superb”, u kome se nalazio Ljajić, iz za sada neutvrđenih razloga sletio je sa puta i prevrnuo se oko 9 ujutru. Vozač, Branko Gogić, je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a.

U saobraćajnoj nesreći kod Ražnja, na autoputu Beograd – Niš, u nedjelju ujutro teško je povrijeđen predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i bivši ministar Rasim Ljajić, a poginuo je njegov saradnik i direktor javnog preduzeća Emisiona tehnika i veze Branko Gogić, koji je vozio automobil, javlja RTS.

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić izjavio je Rasim Ljajić nije životno ugrožen, ali da je zadobio ozbiljne tjelesne povrede i da dominiraju povrede na grudnom košu, prenosi Fonet.

Ipak, kako je rekao, smatra da Ljajić neće biti u situaciji da njegove povrede zahtevaju neku ozbiljniju intervenciju.

Automobil “škoda superb”, u kome se nalazio Ljajić, iz za sada neutvrđenih razloga sletio je sa puta i prevrnuo se oko 9 ujutru.

Vozač, Branko Gogić, je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a.

Rođen je 15.04.1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.
Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu 2012 – 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.
Idi na VRH
error: Content is protected !!