11152019pet
Last updatepet, 15 nov 2019 2pm

Ako u javnom WC-u vidite ovakvu vješalicu odmah ga napustite

Te vješalice na prvi pogled izgledaju normalno, ali ako bolje pogledate ugledaćete rupicu na njihovom vrhu

Foto: Facebook

Većina nas ne obraća pažnju na vješalice u javnim WC-ima, osim kad nam baš ne trebaju da objesimo torbu ili kaput. Ipak, trebali biste obraćati pažnju, barem ako je suditi po upozorenjima koje je dala floridska policija.

Naime, u javnim WC-ima te američke savezne države pojavile su se vješalice sa dvije kukice u kojima su smještene minijaturne kamere. Kako piše Index.hr, te vješalice na prvi pogled izgledaju normalno, ali ako bolje pogledate ugledaćete rupicu na njihovom vrhu. Upravo u toj rupici nalazi se kamera. Osobe koje su je postavile lako mogu da pristupe materijalima koje je snimila i skinuti ih na svoj računar.

"Svi koji uđu u javne WC-e trebaju pažljivo da ih pregledaju. Ako pronađete nešto sumnjivo što bi moglo sadržavati kameru, nemojte to dirati. Pozovite policiju, odmah ćemo se odazvati. Imajte na umu da su ovo malene kamere koje se mogu nalaziti na različitim mjestima", rekao je šerif sa Floria Keysa.

Dodao je da se njihovi policajci bave ovim slučajem.

Jeftine kamere u vješalicama mogu se kupiti online i dostaviti u bilo koji dio svijeta, zbog čega ih je moguće instalirati bilo gdje. Stoga provjerite javni WC prije nego se opustite.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...