10262020pon
Last updatened, 25 okt 2020 11pm

Procurjele fotografije Ajfona 6s, telefona sa dvije kamere

Epl nema u planu veći redizajn za Ajfona 6s, tako da će se najveće promjene vidjeti u hardveru. Takođe, zanimljivo je šta će Epl uraditi sa dve kamere na poleđini i za šta će ih iskoristiti na novim telefonima

Epl će kasnije ove godine predstaviti Ajfon naredne generacije, a sada imamo i fotografije ovog uređaja. Primjetno je da Ajfon 6s ima dvije kamere na poleđini. Doduše, ranije informacije su ukazivale na to da će novi Ajfon imati DSLR-oliku kameru na poleđini, a sada vidimo kako će ovo i izgledati.

Fotografije su se pojavile na sajtu 9to5Mac, tako da nije u pitanju bilo kakva procurjela informacija. S obzirom da su se i ranije pojaviljivale informacije o dvije kamere na poleđini novog Ajfona, ovo nije prevelika novost, osim činjenice da sada možemo vidjeti kako kamere izgledaju uživo. Epl nema u planu veći redizajn za Ajfona 6s, tako da će se najveće promjene vidjeti u hardveru. Takođe, zanimljivo je šta će Epl uraditi sa dve kamere na poleđini i za šta će ih iskoristiti na novim telefonima.

Izvor: benchmark.rs

Foto: 9to5mac.com

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE