11212019čet
Last updatečet, 21 nov 2019 12am

Bosanac napravio svadbu za pamćenje pa s mladom pobjegao u Njemačku ne plativši račun

Kako su kazali pojedini članovi mladoženjine porodice, ovo mu nije prvi put da nekoga prevari, a ovo mu je i treća svadba

Ilustracija (Foto: Fokuspress.com)

A. K. iz Kiseljaka napravio je veliku svadbu u svadbenom salonu „Shamballa“ u kiseljačkom naselju Brnjaci, a potom s mladom pobjegao za Njemačku, ne plativši račun vlasniku salona.

Kako saznaje “Avaz”, cijena za jednog svata u restoranu bila je 50 maraka, a gostiju je bilo poprilično, tako da se radi o velikoj sumi novca. 

Praksa ovog salona je, kako saznaje taj portal, da se dugovi izmire nekoliko dana nakon slavlja. Međutim, dani su prolazili, a A. nije došao da izmiri dug. Pokušavali su ga i kontaktirati, ali bezuspješno.

Menadžment salona moli odbjeglog mladoženju koji je prije dva mjeseca kod njih napravio svadbu za pamćenje da im se javi i izmiri dug. Kako kažu, s obzirom na to da se dotični trenutno ne nalazi u državi, osim objave identiteta, biće primorani da preduzmu i neke konkretnije korake.

Kako su kazali pojedini članovi mladoženjine porodice, ovo mu nije prvi put da nekoga prevari, a ovo mu je i treća svadba.

“Avazu” su iz svadbenog salona „Shamballa“ potvdrdili da ih je A. K. prevario.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...