10142019pon
Last updatepon, 14 okt 2019 7pm

Ukrali su joj psa prije dvije godine: Prepoznala ga je na slici lutalice, a njihov susuret će vas rasplakati (VIDEO)

Kada je pas stigao u sklonište volonteri su ga fotografisali i sliku podijelili na društvenim mrežama kako bi pronašli potencijalne udomitelje. S obzirom na njegovo stanje i vrijeme koje će mu biti potrebno da ozdravii, vjerovatnoća da će jadni pas privući nečiju pažnju bila je malena, ali tuga koja se vidjela u njegovim očima pogodila je mnoge ljude

Foto: Facebook

Početkom ovog mjeseca volonteri jednog skloništa u Ukrajini primili su velikog plavookog psa prema kojeg život na ulici i nije baš mazio. Izgladnjelo tijelo i prljavo krzno dali su naslutiti sve muke koje je pas prošao.

Spasioci su bili odlučni u tome da mu pronađu dom, ne sluteći da ga on već ima i da nekome strašno nedostaje.

Kada je pas stigao u sklonište volonteri su ga fotografisali i sliku podijelili na društvenim mrežama kako bi pronašli potencijalne udomitelje.

S obzirom na njegovo stanje i vrijeme koje će mu biti potrebno da ozdravii, vjerovatnoća da će jadni pas privući nečiju pažnju bila je malena, ali tuga koja se vidjela u njegovim očima pogodila je mnoge ljude.

Ljudi su dijelili njegove fotografije u nadi da će mu pomoći pronaći dom.
Samo dva dana kasnije, sklonište je kontaktirala žena čiji je pas ukraden iz dvorišta 2017. godine. Ona je vidjela objavu na Facebooku i primjetila da pas nevjerovatno liči na njenog ukradenog ljubimca.

Foto: Printscreen/Facebook

“Tražila je svog psa pune dvije godine”, rekla je Galina Lekunova iz skloništa The Dodo.

Slijedećeg dana žena je stigla u sklonšte. Susret s psom je bio srceparajući i ubrzo više nije bilo nikakve sumnje da su se pronšli nakon dvije duge godine.

Pas, čije je ime Lord, dugo je čekao na ovaj trenutak. Konačno je opet tamo gdje pripada - sa svojom porodicom, i to zahvaljujući ljudima koji su dijelili njegovu fotografiju, piše ekskluziva.online.

“Zahvaljujemo svima koji su dijelili naš post”, napisali su na stranici skloništa.

“Zahvaljujući vama život psa je spašen, a mir vraćen duši njegovog vlasnika!”

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

 • Najnovije

 • Najcitanije

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...