10242019čet
Last updatesri, 23 okt 2019 7pm

Sletio ferarijem u more jer mu je tako rekao Isus (VIDEO)

Isus me učinio najpametnijim na svijetu i teško se nositi s tom odgovornošću. Novac će za dva dana postati beznačajan i ne zaboravite se nasmijati, rekao je, između ostalog, Džejms

Foto: Printscreen

Četrdesetosmogodišnji Džejms A. Mućaćo Junior je krajem 2018. godine sletio svojim skupocjenim ferarijem u more, a sada je poznato i zašto je to učinio.

Suprotno očekivanjima, Džejms nije precijenio svoje mogućnosti i izgubio kontrolu nad vozilom. Plavim ferarijem 360 modena sletio je u more s doka u Palm Biču jer mu je “Isus tako rekao”, javlja CBS12 News. Kamere su uhvatile trenutak slijetanja automobila, kao i proceduru vađenja vozila s dna.

Policija je ranije objavila da je na doku uočen nepropisno parkiran ferari. Ubrzo su opomenuli vlasnika koji se odmah izvinio i sjeo za volan. Ali, umjesto da se odveze na cestu, skrenuo je autom u more. Spasio ga je lokalni ribar.

Džejms je potom policiji izjavio kako mu je Isus rekao gdje da vozi.

“Isus me učinio najpametnijim na svijetu i teško se nositi s tom odgovornošću. Novac će za dva dana postati beznačajan i ne zaboravite se nasmijati“, rekao je, između ostalog, Džejms.

Vatrogasac koji je učestvovao u spasavanju kaže da mu je rekao da je sletio jer je “dok egipatski, a oni ne vjeruju u Isusa”. U policijskom izvještaju stoji da Džejms nije bio pod uticajem opijata, piše Banjaluka.com.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...