10242019čet
Last updatesri, 23 okt 2019 7pm

Dobacivali djevojkama, pa iziritirali momka koji ih je, ničim izazvan, prebio (VIDEO)

Na Liveleaku se pojavio video s nadzorne kamere koja je snimila tuču jednog mladića sa grupom muškaraca koji su dobacivali djevojkama u prolazu.

Foto: Printscreen

Počelo je kad je ćelavi muškarac iz grupe nešto dobacio djevojkama koje su prolazile pored njih, ali one mu nisu ostale dužne, piše face.ba. Krenuo je za njima, ali na put mu je stao mladić koji je bio naslonjen na zid, a koji je prema mnogima izgledao kao da samo čeka nevolju.

Snimak je nastao u Australiji, a mladić koji je branio djevojke osuđen je na 11 mjeseci uslovno, s obzirom na to da ga je sud proglasio agresivnim jer je grupa mladića navodno nesporazum htjela da riješi u miru.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...