11152019pet
Last updatepet, 15 nov 2019 2pm

Kao košarkaš: Impresivan skok gladnog tigra (Video snimak)

Uprkos svojoj veličini i težini, velike mačke imaju sve fizičke predispozicije da budu najopasniji predatori na planeti. Tigrovi iz mjesta mogu da skoče više od 3 metra, a u trku mogu da prelete preko 6 metara.

Kako prenosi Blic, nevjerovatan usporen snimak tigra kako skače i hvata hranu u vazduhu nastao je u jednom nacionalnom parku u Južnoj Africi.

Ova impresivna životinja je skočila više od tri metra u vis, što je više od visine zaštitne ograde, i čeljustima uhvatila komad mesa koji joj je jedan od turista bacio.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...