03182018ned
Last updatened, 18 mar 2018 2pm

 

Skrivena kamera: Nisu odoljeli iskušenju da otvore tuđu torbu, a ono što je uslijedilo pamtiće do kraja života

Dva mladića su došla na ideju da krem pomiješaju sa tečnošću koja smrdi na ljudski izmet, od čijeg neprijatnog mirisa je jedan od njih čak zamalo povratio. Sve su lijepo upakovali, stavili u torbu koju je djevojka, njihova saučesnica, „povjeravala“ slučajnim prolaznicima na nekoliko minuta, ili na nju „zaboravljala“ tokom telefonskog razgovora. A onda...

Radoznalost je ubila mačku – kaže stara izreka.

One koji su nasjeli na skrivenu kameru koju je osmislila grupa pod nazivom Twinz radoznalost nije ubila, ali se sigurno više neće usuditi da otvaraju tuđe torbe.

Dva mladića su došla na ideju da krem pomiješaju sa tečnošću koja smrdi na ljudski izmet, od čijeg neprijatnog mirisa je jedan od njih čak zamalo povratio. Sve su lijepo upakovali, stavili u torbu koju je djevojka, njihova saučesnica, „povjeravala“ slučajnim prolaznicima na nekoliko minuta, ili na nju „zaboravljala“ tokom telefonskog razgovora.

A kada su je bahati prolaznici otvorili, ne bi li nešto pronašli i uzeli, dočekao ih je smrdljivi krem koji su dvojica momaka lansirala – pravo u njihova lica!

Ova urnebesna skrivena kamera nasmijaće vas do suza kada vidite kako su reagovali.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...