07132020pon
Last updatened, 12 jul 2020 3pm

U fokusu

Usmrtilo ga stablo: Državljanin BiH poginuo u Andrijevici

Prema riječima sagovornika iz policije, na njega je palo jedno od stabala, koje je bilo oslonjeno na drugo stablo, i usmrtilo ga na licu mjesta

Bosanki državljanin M. R. (42) stradao je večeras u mjestu Mojanska rijeka kod Andrijevice, gdje je sa još trojicom kolega bio angažovan od strane firme „Boj komerc“ na izvlačenju posječene šusmke građe, pišu “Vijesti”.

Prema riječima sagovornika iz policije, na njega je palo jedno od stabala, koje je bilo oslonjeno na drugo stablo, i usmrtilo ga na licu mjesta.

"To se zove takozvana izvala. Stablo koje je posječeno nije palo na zemlju, već se oslonilo na drugo neposječeno stablo, a onda se, u trenutku dok su oni radili, usljed vjetra pomjerilo i palo na radnika“, objasnio je sagovornik "Vijesti".

On je rekao da nema sumnje da se radi o nesereći, ali zbog toga što je riječ od stranom državljaninu naložena je obdukcija koja će večeras biti urađena u beranskoj bolnici, dok će policija u tužilaštvo sjutra obaviti uviđaj na mjestu nesreće.

"Mi smo, upravo zbog okolnosti da sa radi o stranom državljaninu, večeras saslušali odgovorna lica iz privatnog preduzeća Boj komerc“, kazao je sagovornik iz policije

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE