11172019ned
Last updatepet, 15 nov 2019 8pm

U fokusu

Srećan kraj potrage: Pronađena Medina Kurtagić

Šesnaestogodišnja Medina Kurtagić je nestala u subotu, u njemačkom gradu Weissenburgu

Foto: Privatna arhiva

“Pronašli su je moji prijatelji. Srećni smo da je pronađena, njoj je sad potreban mir, ne želim ništa da je pitam jer je jako potresena. Hvala svima koji su se angažovali, dijelili vijest o njenom nestanku po društvenim mrežama i na bilo koji način pomogli”, rekao je otac djevojčice, Elvir Kurtagić.

Šesnaestogodišnja Medina Kurtagić je, prenosi Kodex.me, nestala u subotu, u njemačkom gradu Weissenburgu. Kada je objavljena vijest o nestanku djevojke, stotine ljudi se angažovlo na društvenim mrežama, pozivali na pomoć i dijelili vijest.

Nešto kasnije, o nestanku su izvijestili i njemački mediji. Sve je rezultiralo srećnim krajem.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...