11192019uto
Last updateuto, 19 nov 2019 6pm

U fokusu

Pokrenuta akcija: Osniva se fond za pomoć koji će nositi ime Sanihe Sane Čekić

Petnaestogodišnja Saniha Čekić, voljena ćerka, sestra, počasna učenica, tragično je poginula u saobraćajnoj nesreći u nedelju, 13. oktobra

Petnaestogodišnja Saniha Čekić, voljena ćerka, sestra, počasna učenica, tragično je poginula u saobraćajnoj nesreći u nedelju, 13. oktobra.

Sanihina sestra od tetke, Selma Radončić, pokrenula je osnivanje fonda da bi podržali njenu porodicu u ovom teškom vremenu.

Sanihin otac, poznati humanista i dobrotvor iz Gusinja, Began Čekić, izrazio je želju da osnuje fond za pomoć koji će nositi ime njegove ćerke.

"Čitav novac će biti doniran u humanitarne svrhe. Ja ne želim nikakvu finansijsku pomoć za moju porodicu, niti mi je potrebna.  Međutim, postoje mnoge porodice i veliki broj djece kojima je pomoć potrebna. Upravo njima ćemo u narednom periodu pomogati, baš kao i što je to moja ćerka nebrojano puta radila. Hvala svim ljudima koji me svakodnevno zovu i pružaju mi riječi utjehe", kazao nam je Čekić.

Novac možete donirati na ovom LINKU.

Vezane vijesti:

Njujork u suzama: Na bolji svijet ispraćena Saniha Sana Čekić, sjutra sahrana Altinu Nezaju

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...