11192019uto
Last updateuto, 19 nov 2019 6pm

U fokusu

Sin čuvenog Tarzana ubio majku, pa policija usmrtila njega: Za sve krivio oca invalida, poznatog glumca

Na imanje Ilija policijske snage stigle su pod sumnjom da je tamo počinjeno porodično nasilje. Prvo su pronašle beživotno tijelo žene, a onda i naoružanog muškarca

 

Ron i Valeri (Foto: Printscreen/Inside Edition

Sin glumca Rona Ilija (81), Kameron Eli (30), ubio je juče majku Valeri Lundin (62) na porodičnom imanju u Santa Barbari.

Smrt je nastupila nakon višestrukih uboda nožem, a policija je nakon upada na imanje hicima, nakon procjene realne opasnosti, usmrtila Kamerona Ilija.

Nasljednik čuvenog Tarzana iz istoimene serije "NBC" iz 1966. je nakon ubistva pozvao policiju i za sve okrivio oca invalida rekavši da je Ron napao suprugu.

Na audio snimku koji posjeduje "The Blast", čuje se glas mladog muškarca koji govori da je "njegov otac pokušao da ubije njegovu majku", sav usplahiren i kroz plač.

Ron Ili kao Tarzan (Foto: Printscreen)

Kako je saopštila policija, Ron Ili je neposredno nakon ubistva pronađen u kući, "na bezbjednom".

A na imanje Ilija policijske snage stigle su pod sumnjom da je tamo počinjeno porodično nasilje. Prvo su pronašle beživotno tijelo žene, a onda i naoružanog muškarca, prenosi žena.blic.rs.

Čuveni glumac i njegova surpuga koja je prije nekoliko decenija bila Mis Floride bili su u braku 35 godina i imali su troje djece Kamerona, Kejtlend i Kristin.

Nije zasad poznato da li je Kameron živio sa roditeljima prije stravičnog događaja.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...