11142019čet
Last updatečet, 14 nov 2019 3pm

U fokusu

Čitaoci “Gardijana” uvrstili Kolašin u najbolja manja skijališta u Evropi

Kolašin, u centralnoj Crnoj Gori, je najpotcjenjeniji planinski rezort u Evropi, navodi se u tekstu posvećenom manjim evropskim skijalištima, u kojem se ističe ukusna lokalna hrana i raznovrsnost smještaja u Kolašinu

Britanski "Gardijan" uvrstio je morački predio i Kolašin među deset najatraktivnijih lokacija za ljubitelje skijanja u Evropi, na osnovu preporuka svojih čitalaca.

"Kolašin, u centralnoj Crnoj Gori, je najpotcjenjeniji planinski rezort u Evropi", navodi se u tekstu posvećenom manjim evropskim skijalištima, u kojem se ističe ukusna lokalna hrana i raznovrsnost smještaja u Kolašinu.

"Skijališta su udaljena sedam kilometara i može se doći autobusom do njih. Za zimski odmor bez gužvi i visokih cijena, zaista preporučujem ovu oblast", navodi čitalac "Gardijana", prenose “Vijesti”.

Premijer Duško Marković je poručio da Vlada cijeni kad se o Crnoj Gori na ovakav način piše u kredibilnim svjetskim glasilima.

"Potvrđuje se naše opredjeljenje da u Kolašinu i u drugim opštinama na sjeveru gradimo nove ski rizorte", poručio je predsjednik Vlade.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...