10232019sri
Last updatesri, 23 okt 2019 6pm

U fokusu

Vučič, Rama i Zaev potpisali deklaraciju o uklanjanju poslovnih barijera

Sastanak je bio od izuzetnog značaja za naše zemlje, za Srbiju nesumnjivo, a dokument se zasniva na implementaciji četiri ključne slobode koje su međunarodno prihvaćene i koje promovira i EU - o slobodi protoka robe, kapitala, usluga i ljudi, rekoa je Vučić

Foto: Printscreen/RSE

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Albanije i Sjeverne Makedonije Edi Rama i Zoran Zaev potpisali su danas u Novom Sadu deklaraciju o uklanjanju poslovnih barijera između tri države.

Vučić je na zajedničkoj konferenciji za novinare najavio i da će 10. novembra u Ohridu biti održan novi trilateralni sastanak na kome će biti predstavljene najkonkretnije mjere, a koje su, kako je naveo, u interesu stanovnika sve tri zemlje.

Sastanak je bio od izuzetnog značaja za naše zemlje, za Srbiju nesumnjivo, a dokument se zasniva na implementaciji četiri ključne slobode koje su međunarodno prihvaćene i koje promovira i EU - o slobodi protoka robe, kapitala, usluga i ljudi”, rekao je on.

Vučić kaže da stanovnici ovih zemalja zaslužuju bolju budućnost, viši životni standard i neuporedivo veću stopu zaposlenosti i ističe da su svi u regionu dobrodošli.

“Potrebno je da regulišemo međusobne odnose kako bi podigli rast i razvoj u našim zemljama i da u mnogo čemu zajednički djelujemo”, rekao je Vučić, prenosi “Avaz”.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...