10242019čet
Last updatesri, 23 okt 2019 7pm

U fokusu

Cetinje: Ubijen državljanin Njemačke

U policiji sumnjaju da je ubistvo izvršeno hladnim oružjem. Slučaj je danas oko 15:45 sati policiji prijavio vlasnik stana u naselju Donji Kraj, koji je, tvrde, pronašao beživotno tijelo

Njemački državljanin Valdemar Majnik (67) uhapšen je zbog sumnje da je ubio sunarodnika K. M. (64) u iznajmljenoj kući na Cetinju, saznaju "Vijesti".

U policiji sumnjaju da je ubistvo izvršeno hladnim oružjem. Slučaj je danas oko 15:45 sati policiji prijavio vlasnik stana u naselju Donji Kraj, koji je, tvrde, pronašao beživotno tijelo.

"Službenici Uprave policije su u Cetinju lišili slobode lice za koje se sumnja da je danas počinilo krivično djelo teško ubistvo na štetu K. M. (64) državljanin SR Njemačke. Postupajući po prijavi građana, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su odmah izašli na lice mjesta i brzom intervencijom spriječili osumnjičenog da napusti mjesto izvršenja krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Na licu mjesta je, dodaje se, obavljen uviđaj.

V. M. se tereti za krivično djelo teško ubistvo i on će biti priveden državnom tužocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Parni valjak u Njujorku

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...