11132019sri
Last updateuto, 12 nov 2019 9pm

U fokusu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Adem Gredić iz Bijelog Polja brutalno pretučen, napadači mu polomili ruku i nogu

Gredić je ispričao da je u pekaru svratio sa drugom Admirom Bašićem (20) i da su mu tada prišla dva muškarca. “U trenutku kada smo izašli iz pekare, prišla su mi dva mladića i uhvatili su me pod ruke, dok me je treći mladić - Raković, napao s leđa i počeo da udara nekim predmetom”, ispričao je Adem. Rekao je da je jedan od napadača potom prišao njegovom prijatelju Admiru i udario ga više puta, ali da je ovaj nekako uspio da se otrgne i pobjegne u Rasovo, gdje je obavijestio Ademove roditelje

Foto: Printscreen

Adem Gredić (20) iz Rasova kod Bijelog Polja, brutalno je pretučen u subotu oko 22:45 časova ispred pekare “Šar”, preko puta hipermarketa “Voli”, u Industrijskoj zoni te opštine, pišu “Vijesti”.

Tvrdi da ga pretukao I. Raković iz Boljanine, sa još dva njemu nepoznata muškarca.

Gredić je novinarki “Vijesti” ispričao da je u pekaru svratio sa drugom Admirom Bašićem (20) i da su mu tada prišla dva muškarca.

“U trenutku kada smo izašli iz pekare, prišla su mi dva mladića i uhvatili su me pod ruke, dok me je treći mladić - Raković, napao s leđa i počeo da udara nekim predmetom”, ispričao je Adem.

Rekao je da je jedan od napadača potom prišao njegovom prijatelju Admiru i udario ga više puta, ali da je ovaj nekako uspio da se otrgne i pobjegne u Rasovo, gdje je obavijestio Ademove roditelje.

Gredić je od udaraca pao na asfalt i ležao u nesvjesnom stanju.

Objasnio je da su mu inspektori Centra bezbjednosti saopštili kasnije da je nekim predmetom udaren 18 puta.

U napadu je zadobio teške tjelesne povrede - prelom desne ruke i lijeve noge i naprsnuća desnog i lijevog zgloba, kao i više povreda po glavi.

Njegova braća od stričeva Džemal i Mirsad Gredić, saopštili su “Vijestima” da su Ademovi roditelji Mujo i Selveta svoje dijete pronašli kako leži u lokvi krvi.

Ademov otac Mujo potvrdio je da je sina zatekao u lokvi krvi.

“Izgledalo je kao da je neko posuo kantu krvi po njemu i nismo znali ni da li je živ”, kazao je Mujo Gredić.

Adem je kazao da navodnog napadača Rakovića poznaje iz Rasova, ali da ne može ni da nasluti šta je pozadina napada.

Gredić se oporavlja u bjelopoljskoj bolnici.

Iste večeri, uviđaj su uz saglasnost tužilaštva obavili službenici Centra bezbjednosti.

Državni tužilac Slavenko Smolović saopštio je da je u toku prikupljanje dokaza.

“Dokazne radnje su u toku. Policija ima sumnje prema nekim licima, što će biti potvrđeno nakon pregledanja video snimka koji je izuzet sa pekare i objekta ‘Voli’”, kazao je Smolović.

Iz Uprave policije juče nijesu odgovorili na pitanja “Vijesti”.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...