03182018ned
Last updatened, 18 mar 2018 2pm

 

U fokusu

Tramp smijenio Reksa Tilersona

"Hvala Reksu Tilersonu na službi! Đina Haspel će postati novi direktor CIA- e i prva žena na tom položaju. Čestitke svima!", saopštio je Tramp na Twitteru

Reks Tilerson (Foto: Printscreen)

Predsednik SAD Donald Tramp smijenio je državnog sekretara Reksa Tilersona i odlučio da novi sekretar bude direktor CIA-e Majk Pompeo. Na čelu Centralne obavještajne organizacije Pompea će zameniti Đina Haspel, njegova zamjenica.

"Hvala Reksu Tilersonu na službi! Đina Haspel će postati novi direktor CIA- e i prva žena na tom položaju. Čestitke svima!", saopštio je Tramp na Twitteru, prenosi Glas Amerike.

“Predsjednik je želio da bude siguran da će novi tim biti spreman za rad uoči predstojećih razgovora sa Sjevernom Korejom i za vrijeme različitih trgovinskih pregovora koji su u toku", izjavio je visoki zvaničnik Bijele kuće, komentarišući trenutak objavljivanja vijesti o Tilersonovoj smjeni.

Predsjednik Tramp saopštio je prošle nedjelje da je pristao da se lično sastane sa sjevernokorejskim predsjednikom Kim Džong Unom. Detalji još nisu razrađeni.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...