04262018čet
Last updatesri, 25 apr 2018 3pm

 

U fokusu

SAD: Majka nabavila 14-godišnjem sinu oružje kojim je namjeravao da pobije svoje drugove?

Policija je nakon toga pretresla kuću u kojoj dječak živi i u njegovoj spavaćoj sobi pronašla poluautomastku pušku, sačmaricu, dvije mačete, noževe, revolver, samostrijel i municiju, rekao je na konferenciji za novinare u januaru tužilac Ričard Bauer. Kada su je upitali za oružja, Hendriks je rekla da je sinu dozvolila da drži oružje u sobi da bi ga "naučila odgovornosti" i da bi ga "pustila da odraste"

Foto: Printscreen

Majka 14-godišnjeg dječaka iz američke države Pensilvanije za kojeg policija tvrdi da je namjeravao da ubije svoje drugove, optužena je danas zbog učestvovanja u tom planu, saopštile su vlasti, a prenosi abc njuz.

Lenora En Hendriks iz Marklisburga u Pensilvaniji optužena je da je maloljetniku nabavila oružje nakon što je njen sin prošlog mjeseca prijetio da će pucati na masu u srednjoj školi Juniontaun.

Dječak, čije ime nije saopšteno, uhapšen je 25. januara, nekoliko dana nakon masovnih pucnjava u srednjim školama u Teksasu i Kentakiju.

"Svjedok je tada rekao da je čuo dječaka da će ubiti četiri druga iz razreda", kazali su zvaničnici, a prenosi abc njuz.

Policija je nakon toga pretresla kuću u kojoj dječak živi i u njegovoj spavaćoj sobi pronašla poluautomastku pušku, sačmaricu, dvije mačete, noževe, revolver, samostrijel i municiju, rekao je na konferenciji za novinare u januaru tužilac Ričard Bauer.

Kada su je upitali za oružja, Hendriks je rekla da je sinu dozvolila da drži oružje u sobi da bi ga "naučila odgovornosti" i da bi ga "pustila da odraste", pišu "Vjesti".

Dječak je optužen za prijetnju terorizmom, posjedovanje oružja kao maloljetnik i kriminalnom namjerom da izazove katastrofu.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko će biti novi predsjednik Crne Gore?

Marko Milačić - 8.1%
Mladen Bojanić - 14.9%
Hazbija Kalač - 4.1%
Vasilije Miličković - 1.4%
Dobrilo Dedeić - 2.7%
Draginja Vuksanović - 17.6%
Milo Đukanović - 44.6%

Ukupno glasova: 74
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: april 16, 2018

Video dana

VIC NEDELJE