02242018sub
Last updatepet, 23 feb 2018 10pm

fast2top

 

U fokusu

SAD: Majka nabavila 14-godišnjem sinu oružje kojim je namjeravao da pobije svoje drugove?

Policija je nakon toga pretresla kuću u kojoj dječak živi i u njegovoj spavaćoj sobi pronašla poluautomastku pušku, sačmaricu, dvije mačete, noževe, revolver, samostrijel i municiju, rekao je na konferenciji za novinare u januaru tužilac Ričard Bauer. Kada su je upitali za oružja, Hendriks je rekla da je sinu dozvolila da drži oružje u sobi da bi ga "naučila odgovornosti" i da bi ga "pustila da odraste"

Foto: Printscreen

Majka 14-godišnjeg dječaka iz američke države Pensilvanije za kojeg policija tvrdi da je namjeravao da ubije svoje drugove, optužena je danas zbog učestvovanja u tom planu, saopštile su vlasti, a prenosi abc njuz.

Lenora En Hendriks iz Marklisburga u Pensilvaniji optužena je da je maloljetniku nabavila oružje nakon što je njen sin prošlog mjeseca prijetio da će pucati na masu u srednjoj školi Juniontaun.

Dječak, čije ime nije saopšteno, uhapšen je 25. januara, nekoliko dana nakon masovnih pucnjava u srednjim školama u Teksasu i Kentakiju.

"Svjedok je tada rekao da je čuo dječaka da će ubiti četiri druga iz razreda", kazali su zvaničnici, a prenosi abc njuz.

Policija je nakon toga pretresla kuću u kojoj dječak živi i u njegovoj spavaćoj sobi pronašla poluautomastku pušku, sačmaricu, dvije mačete, noževe, revolver, samostrijel i municiju, rekao je na konferenciji za novinare u januaru tužilac Ričard Bauer.

Kada su je upitali za oružja, Hendriks je rekla da je sinu dozvolila da drži oružje u sobi da bi ga "naučila odgovornosti" i da bi ga "pustila da odraste", pišu "Vjesti".

Dječak je optužen za prijetnju terorizmom, posjedovanje oružja kao maloljetnik i kriminalnom namjerom da izazove katastrofu.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko od potencijalnih kandidata ima najveće šanse da postane predsjednik Crne Gore?

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...