10182017sri
Last updatesri, 18 okt 2017 4pm

fast2top

 

U fokusu

Ubio bivšu ženu, namjestio da izgleda kao da je nestala tokom uragana, ali na ovo nije računao (VIDEO)

Stiven je, nakon što je zadavio suprugu, pod okriljem noći odnio tijelo u šumu, gdje ga je plitko zakopao, nadajući se da će uragan učiniti ostalo. Čak je i učestvovao u potrazi za suprugom, zajedno sa pripadnicima Nacionalne garde i policijom Hjustona

Kristal Mekdauel (Foto: YouTube)

Bivši muž Kristal Mekdauel (37), koja je nestala dan prije nego što je uragan Harvi udario u Hjuston, pojavio se pred sudom gdje je priznao ubistvo.

Kristal je živjela sa bivšim mužem, Stivenom, jer su u njenoj kući bili radovi. Međutim, ona se zabavljala sa drugim muškarcem nekoliko nedjelja. Sumnja se da je Stivenova ljubomora upravo i bila motiv ubistva.

Stiven (44) je priznao policiji da je svoju bivšu suprugu zadavio u dnevnoj sobi, dok su njihova djeca, stara osam i pet godina, spavala u susednoj sobi. Posljednji put je viđena upravo prije nego što je krenula kod Stivena kako bi pokupila djecu poslije vikenda kojeg su provela kod oca, piše Blic.rs.

Zločin se dogodio neposredno prije udara uragana Harvi.

“Mislim da je Stiven dobro znao šta radi. Znao je da dolazi oluja i nadao se da će mu ona pomoći da sakrije tragove. Nije mogao da podnese činjenicu da ga Kristal više ne voli”, rekao je Kristalin dečko Paul.

Stiven, Kristalin bivši muž (Foto: YouTube)

Stiven je policiji priznao sve detalje zločina, pa je tako rekao da je da je tijelo bacio u šumu. Stiven je, nakon što je zadavio suprugu, pod okriljem noći odnio tijelo u šumu, gdje ga je plitko zakopao, nadajući se da će uragan učiniti ostalo.

Čak je i učestvovao u potrazi za suprugom, zajedno sa pripadnicima Nacionalne garde i policijom Hjustona.

Stiven je otkriven nakon što je policija, četiri dana poslije Kristalinog nestanka, pronašla njen automobil na poplavljenom parkingu ispred motela.

Istragom je utvrđeno da je automobil na parking dovezao Stiven, poslije pregleda kamera za nadzor. Ubica je prethodno policiji rekao da se "njegova žena sama odvezla u nepoznatom pravcu".

Policija je u prvi mah povjerovala u njegovu priču, ali su snimci kamere i Stivenovi otisci na volanu otkrili pravu istinu.

Stivenu je određen pritvor i prijeti mu doživotna zatvorska kazna, dok su djeca smještena kod rođaka. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

Slavica Trans

Video dana

Currency ConverterVIC NEDELJE

  Toma i WC šolja      
  Toma i WC šolja

  Ide Tomislav Nikolić ulicom i naleti na Cigu. Upita ga:

  “Imas li ti, Cigo, WC?

  “Imam, imam, predsjedniče!”

  Obavi Toma posao i poslije kući priča Dragici:

  “Da vidiš, ženo, WC šolje kod Ciga! Zlatna!”

  Veli mu žena:

  “Daj, Boga ti, ćuti!”

  “E pa ajde da vidiš!”

  Dođu oni i kucaju na vrata, izađe Cigančica i viče:

  Read more...