09192017uto
Last updateuto, 19 sep 2017 2pm

fast2top

 

U fokusu

Završena obdukcija tijela Maje Đorđević i njenog sina: Dječak preminuo usljed davljenja, za majku bio koban ubod u vrat

Izvor “Kurira” sa Instituta navodi i da se još ne može reći da li je Nikolić otrovao dijete nečim, s obzirom na to da je mali M. u Centar za socijalni rad donesen u polusvjesnom stanju i sa pjenom koja mu je šikljala iz usta, već da će to pokazati toksikološke analize koje se mogu čekati i do tri sedmice

Maja Đorđević (Foto: Facebook)

Institut za sudsku medicinu završio je obdukciju tijela Maje Đorđević (38) i njenog sina M. (4), koje je u srijedu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio Marko Nikolić (43), otac djeteta, piše “Kurir”.

M. je umro usljed davljenja, a po Maju je bio koban ubod nožem u vrat.

Obdukcija je pokazala da je smrt malog M. nastupila ipak usljed davljenja, odnosno istezanja vrata, a ne prilikom udarca u zemlju, kada ga je otac monstrum bacio o pod.

Izvor “Kurira” sa Instituta navodi i da se još ne može reći da li je Nikolić otrovao dijete nečim, s obzirom na to da je mali M. u Centar za socijalni rad donesen u polusvjesnom stanju i sa pjenom koja mu je šikljala iz usta, već da će to pokazati toksikološke analize koje se mogu čekati i do tri sedmice.

“Obdukcija je završena i sve upućuje na to da je dijete umrlo usled davljenja, ali će se završne riječi dati tek kada stiglu rezultati toksikološke analize”, kazao je izvor “Kurira”.

On navodi da je za Maju bio koban ubod nožem u vrat.

Marko Nikolić i Maja Đorđević nisu bilu u braku, već tri godine u vezi, sve dok 2012. godine nisu dobili sina M. Tada se njihova veza pretvorila u pakao zbog Nikolićevog nasilničkog ponašanja, zbog čega je juče u sudu trebao da bude održa glavni pretres.

Nikolić je imao pravo da viđa dijete svake srijede bez ičijeg nadzora. Uzimao ga je ujutru iz vrtića i vraćao poslijepodne u Centar za socijalni rad.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

Currency ConverterVIC NEDELJE

  Kako doživjeti stotu      
  Kako doživjeti stotu

  Jedna žena traži nešto po dnevnom boravku. Nakon pola sata, vidljivo nervozna, obraća se svom suprugu koji čita novine:

  - Dragi, da li si vidio moju knjigu?

  - Koji je naslov?

  - "Kako doživjeti stotu"

  - Ah da, sada se sjećam. Jučer sam je bacio u smeće.

  - Ali zašto?

  Read more...