10312020sub
Last updatepet, 30 okt 2020 10pm

U fokusu

Prikupljen novac za liječenje djevojčice Jovane Dedić

Bio je potreban svega jedan dan da Jovana dobije drugu šansu, zahvaljujući upravo vama. I na tome vam veliko hvala. U Jovanino, ime njene porodice i naše Fondacije”, saopšteno je iz te organizacije

Jovana Dedić (Foto: Budi human)

Za liječenje djevojčice Jovane Dedić prikupljeno je 3.344. eura, saopšteno je iz Fondacije Budi human.

“Bio je potreban svega jedan dan da Jovana dobije drugu šansu, zahvaljujući upravo vama. I na tome vam veliko hvala. U Jovanino, ime njene porodice i naše Fondacije”, saopšteno je iz te organizacije.

Jovana ima četiri i po godine i dijagnostikovana joj je cerebralna paraliza, što je prouzrokovalo probleme sa govorom i motorikom.

“I pored toga, jedna je vesela, društvena, inteligentna i uporna djevojčica, spremna da ide u korak sa svojim vršnjacima. Trenutno je njeno stanje u tome sprječava, a da bi se to promijenilo potrebna joj je operacija fibrotomija po Ulzibatu, u Ćupriji”, saopšteno ju juče iz Fondacije.

“Rekli smo vam juče da vjerujemo da će Jovana iz ovog životnog izazova izađi kao pobjednik i, kao što vidite, bili smo u pravu. Našoj Jovani želimo sreću u liječenju, ostajemo njeni prijatelji i podrška. Istovremeno, nastavljamo misiju boreći se za svijet u kom će svako dijete biti srećno i zdravo. Budite dio tog svijeta!”, saopšteno je iz Fondacije Budi human.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE