10302020pet
Last updatečet, 29 okt 2020 11pm

U fokusu

Stiže pomoć za Kemala: Bjelopoljski vatrogasac Danilo Vlaović donirao svoju platu

Ovakvim gestovima pokazujemo koliko je bitno biti dobar čovjek i humanista. Ovo je samo jedan u nizu humanih gestova Danila. Kaže Danjo da će ih još. Porodica Sijarić zahvaljuje svima koji su pomogli na bilo koji način. Pozivamo vas da još damo još malo volje i zajedno budemo dio zdravog života Kemala saopšteno je na Facebook stranici Humanitarnog honda Hilal – Bijelo Polje

Danilo Danjo Vlaović (Foto: Humanitarni fond Hilal)

Prijatelji i ljudi velikih srca sa mnogih adresa iz Crne Gore i dijaspore uključili su se u prikupljanje pomoći za liječenje sedmogodišnjeg Kemala Sijarića.

Jedan od onih koji je među prvima na liniji pomoći kada zatreba, službenik Vatrogasne službe iz Bijelog Polja Danilo Danjo Vlaović, donirao je svoju mjesečnu platu za liječenje Kemala.

“Ovakvim gestovima pokazujemo koliko je bitno biti dobar čovjek i humanista. Ovo je samo jedan u nizu humanih gestova Danila. Kaže Danjo da će ih još. Porodica Sijarić zahvaljuje svima koji su pomogli na bilo koji način. Pozivamo vas da još damo još malo volje i zajedno budemo dio zdravog života Kemala”, saopšteno je na Facebook stranici Humanitarnog honda Hilal – Bijelo Polje.

Kemal Sijarić

Kemal boluje od teškog oblika autizma i neophodna mu je transplantacija matičnih ćelija. Donor je njegova mlađa sestra, a liječenje se mora obaviti u Sjevernoj Karolini.

Za liječenje je potrebno 30.000 eura.

Da nedvolja bude veća, Kemalov otac Senad Sijarić umro je prije nekoliko dana, a o troje djece sada se stara njegova supruga Almira.

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE