10312020sub
Last updatepet, 30 okt 2020 10pm

U fokusu

Knežević pokušao da objasni Rusima: Ukidanje sankcija protiv Moskve dovodi u pitanje rad buduće vlade

Razgovarali smo (sa Amfilohijem) o potrebi da se Crna Gora vrati sebi, o prošlosti; zaista imam različite poglede na pojedine segmente crnogorske istorije u vezi sa mitropolitom – i on to već dugo zna, rekao je Knežević

Foto: Printscreen

Veoma je važno da će nova vlada raditi po principu konsenzusa. I neophodno je znati da trenutno u njoj postoje određeni politički faktori koji vjeruju da antiruske sankcije treba ostaviti na snazi – kazao je Milan Knežević, poslanik koalicije ZBCG, za ruski portal ЭКСПЕРТ.

“Lično vjerujem da sankcije Rusiji treba ukinuti. Ali ne mogu na tome insistirati, niti zbog ovog pitanja dovoditi u pitanje rad same buduće vlade”.

Portal navodi da je “Knežević poznat po svojoj rusofilskoj poziciji”, prenosi Portal Analitika.

“Tačno je da smo razgovarali sa mitropolitom Amfilohijem, ali on nikada nije izjavio da je njegov stav da lideri DF-a ne treba da budu uključeni u buduću vladu”, kaže Knežević.

“Razgovarali smo (sa Amfilohijem) o potrebi da se Crna Gora vrati sebi, o prošlosti; zaista imam različite poglede na pojedine segmente crnogorske istorije u vezi sa mitropolitom – i on to već dugo zna”.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE