07032020pet
Last updatepet, 03 jul 2020 4pm

U fokusu

Pogledajte bruku u Nišu: Djetetu ispred radnje ispao novac, čovjek koji je sa unukom bio pored mu ga uzeo!

Malopre sam poslala sina u mesaru Šeci u Rentgenovoj ulici u Nišu. Dok je vadio spisak ispale su mu pare, 2.000 dinara. Evo vidite kako "gospodin" krade novac od deteta i uči svoju unuku lepom ponašanju. Naravno da nije bitan novac, nego se dete isprepadalo, plakao je satima...”, napisala je dječakova majka Bojana u objavi na društvenoj mreži

Foto: Printscreen/Facebook

Koliko puta vam se dogodilo da na ulici vidite da je nekome ispao novac? Verovatno bi svako u prvom trenutku pomislio da taj novac zadrži, ali bi u već u sljedećem proradila savjest i novac bi ste vratili vlasniku.

Većina da, ali ne i ovaj čovjek, čija će vas reakcija najblaže rečeno zgroziti i razočarati, piše “Blic”.

Kako na video snimku koji je na svom Facebook profilu postavila Bojana Lilić, majka djeteta kome je nepoznati muškarac bez imalo stida ukrao novac, može se vidjeti stariji muškarac koji u društvu vjerovatno svoje unuke, vidjevši da je malopljetnom djetetu ispred radnje ispao novac samo prišao i pokupio ga, bez razmišljanja da ga vrati, jer mališan u tom trenutku nije bio svjestan da mu je novac ispao.

“Malopre sam poslala sina u mesaru Šeci u Rentgenovoj ulici u Nišu. Dok je vadio spisak ispale su mu pare, 2.000 dinara. Evo vidite kako "gospodin" krade novac od deteta i uči svoju unuku lepom ponašanju”, napisala je Bojana u objavi na društvenoj mreži.

“Naravno da nije bitan novac, nego se dete isprepadalo, plakao je satima...”, dodala je ona u objavi.

Kako se može videti u komentarima ljudi su bili u nevjerici.

Pogledajte:

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE