07042020sub
Last updatepet, 03 jul 2020 9pm

U fokusu

Teške riječi u Skupštini, Vuković DF-u: Trebaće vam oproštaj građana za ono što činite, Đukanović: Nećemo CG kojom upravljaju Bošnjaci i Albanci (VIDEO)

Ponavljanjem da je sadašnja Crna Gora NDH ostavili ste na istoriji svoje politike jednu sramnu mrlju, zbog čega će vam trebati zakon o amnsetiji i oproštaj od crnogorskih građana za to što vi danas činite, poručila je Vuković. “Mi smo stub ove Crne Gore - većinski hrišćanski, većinski pravoslavne koji nijesmo pristali da budemo sluge velikoalbanskog projekta, koji nijesmo pristali da služimo određenim ustaškim krugovima iz Hrvatske”, rekao je Đukanović

Foto: Printscreen/Portal Analitika

Tokom današanje sjednice Skupštine Crne Gore došlo je do spora između poslanice Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandre Vuković i poslanika Demokratskog fronta (DF) Milutina Đukanovića.

Vuković je, obraćajući se poslanicima DF-a, kazala da niko nikada Crnu Goru nije vrijeđao na tako skaredan način kao što to oni čine i dodala da, nažalost, svoju retoriku i politiku prilagođavaju medijskim i političkim centrima u regionu.

„Ponavljanjem da je sadašnja Crna Gora NDH ostavili ste na istoriji svoje politike jednu sramnu mrlju, zbog čega će vam trebati zakon o amnsetiji i oproštaj od crnogorskih građana za to što vi danas činite“, poručila je Vuković.

Cijelo izlaganje Aleksandre Vuković možete pogledati ovdje:

Đukanović je odgovarajući poslanici DPS-a rekao da je iz njenog izlaganja izvirala samo mržnja i ništa drugo.

„Mi smo stub ove Crne Gore - većinski hrišćanski, većinski pravoslavne koji nijesmo pristali da budemo sluge velikoalbanskog projekta, koji nijesmo pristali da služimo određenim ustaškim krugovima iz Hrvatske. Mi koji nijesmo htjeli da baštinimo Crnu Goru kojom upravljaju Bošnjaci, Muslimani i Albanci, a tražeći sva prava za njih. Jednostavno boreći se za opstanak hrišćanske i pravoslavne vjere na ovom prostoru“, istakao je poslanik DF-a, prenosi Portal Analitika.

Cijelo izlaganje Milutina Đukanovića možete pogledati ovdje:

  • Najnovije

  • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE