11142019čet
Last updatesri, 13 nov 2019 9pm

Top Story

Barane Jovanu i Aldina sniježni smetovi nisu spriječili da u Etno selu Montenegro u Brezni izgovore sudbonosno “da”

Dvoje mladih iz Bara, Aldina i Jovanu, ni snijeg, ni zavijani lokalni putevi, niti temperatura ispod nule, nisu omeli da se vjenačaju 9. januara, na sjeveru Crne Gore, u etno selu Montenegro u Brezni, gdje su rekli sudbonosno “da”.

Foto: Jedro.me

Tridesetak svatova su po sniježnim uslovima prešli od Bara do Brezne oko 150 kilometara da bi se mladenci vjenčali. Skoro pa vanredni vremenski uslovi u Crnoj Gori, snijeg, klizav kolovoz, mećava na pivskim prevojima, teško prohodan seoski put, nisu bili prepreka. Stanje na putevima na nekim dionicama je bilo vanredno, pa svatovi sa primorja nisu mogli svojim automobilima stići do Etno sela Montenegro, već su ih od magistralnog puta Nikšić - Plužine posljednja četri kilometra lokalnog puta do mjesta vjenčanja ljubazni domaćini u Breznama prevozili terenskim džipovima.

Ovo nije svadba ko svadba iz Đoletove pjesme - ovo je svadba za priču: mladoženja iz Bara Aldin Pačariz (24), mlada Jovana Despotović (23), multietnički svatovi, među kojima i dvoje Rusa, piše portal Jedro.me.

Na odluku mladoženje, kako kaže, ništa nije moglo uticati.

Kompletan tekst pročitajte OVDJE.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...