10182019pet
Last updatepet, 18 okt 2019 4pm

Top Story

Džef i Džon Sinanaj ugostili japanskog premijera: Abe ručao na Menhetnu, u restoranu braće iz Plava

Braća Sinanaj imaju dva restorana na Menhetnu - u ekskluzivnoj zoni zapadne 52. i 54. ulice i jedni su od najuspješnijih iseljenika iz Crne Gore u SAD. Sa rođacima Benom, Rasom i Harijem posjeduju restoran, takođe sa mesnim menijem, na čuvenoj Petoj aveniji, kao i jedan na periferiji Feniksa u Arizoni, u gradiću Skotsdejl, a prošle godine otvorili su jedan i u Tokiju

Foto: empire-steakhouse-japan.com

Japanski premijer Šinzo Abe posjetio je poznati restoran “Empire Stake house” na Menhetnu, čiji su vlasnici Plavljani, braća Džef i Džon Sinanaj.

Premijer Japana boravi u Njujorku, gdje se održava Generalna skupština Ujedinjenih nacija, a boravak je iskoristio da dođe u nadaleko poznati restoran u kojem se služi goveđe meso.

Na sajtu empire-steakhouse-japan.com piše: “Čuli smo da je premijer uživao i izuzetno smo ponosni”.

Braća Sinanaj imaju dva restorana na Menhetnu - u ekskluzivnoj zoni zapadne 52. i 54. ulice i jedni su od najuspješnijih iseljenika iz Crne Gore u SAD.

Sa rođacima Benom, Rasom i Harijem posjeduju restoran, takođe sa mesnim menijem, na čuvenoj Petoj aveniji, kao i jedan na periferiji Feniksa u Arizoni, u gradiću Skotsdejl.

Kada je 1981. godine došao u Njujork, Džek Sinanaj je radio najslabije plaćeni posao u ugostiteljstvu - bio je takozvani „bazboj“, pomoćnik konobara u restoranu gdje je njegov brat Ras već bio konobar.

Kao mladići, Sinanaji su maštali da odu u Ameriku. Radili su vrijedno i danas vode restorane u “centru svijeta”.

Braća Sinanaj su prije skoro godinu dana otvorili “Empire Stake house” restoran u Tokiju, na prvom spratu Candeo hotela, koji je smješten u jednom od novijih i ekskluzivnijih djelova tog grada.

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

 • Najnovije

 • Najcitanije

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...