11162019sub
Last updatepet, 15 nov 2019 8pm

Top Story

Mušterije glasale: Frizerski salon Sarajlije Ruždije Džidžovića Džidžija proglašen najboljim u Astoriji

“Nerijetko, u danima vikenda, kroz moj salon prođe stotinu mušterija. Mislim da je tajna uspjeha respekt i maksimalan trud oko svakog klijenta. Najbolja reklama su zadovoljne mušterije koje su i učinile da moj salon godinama bude na tronu”, kaže Džidžović

Frizerski salon Sarajlije Ruždije Džidžovića Džidžija u ponovo je proglašen najboljim u Astoriji, u Njujorku. Glasanje se odvijalo online, a krajni sud donijele su mušterije koje imaju priliku da glasaju tokom cijele godine.

Džidžović je karijeru frizera počeo osamdesetih godina prošlog vijeka, a od ostalih kolega izdvajao se osobnošću, atipičnim pristupom mušterijama i frizurama i atraktivnim revijama.

Veoma brzo stvar prestiža postaje šišanje u njegovom salonu koji se nalazio kod Muzičke akademije u Sarajevu.

Sarađivao je sa sarajevskim frizerima na projektima Teatar Hair Show, Hair Show 2010, Makaze koje život znače…

U bivšoj državi, za svoj rad Gigi je često nagrađivan, a kao i mnoge druge dobre priče, koje se tek trebale da se razviju, i njegova se prekinula 1992. godine, početkom agresije na BiH.

“Tokom 1992. godine bio sam u redovima odbrane BiH, a onda sam krajem 1993, trbuhom za kruhom, otišao u njujork gdje sam počeo da ostvarujem svoj američki san. Bukvalno sam krenuo od nule, ali se mukotrpni rad, ipak, na kraju isplatio. Godine 2005. otvorio sam GiGi salon koji je brzo postao hit”, rekao je Džidžović u telefonskom razgovoru iz Njujorka za portal Coolstyle.ba.

U prvih pet godina rada Gigi je formirao tim od 20-ak frizera, mahom ljudi s našeg podneblja, koji su svoje prve američke korake napravili upravo u salonu.

“Nerijetko, u danima vikenda, kroz moj salon prođe stotinu mušterija. Mislim da je tajna uspjeha respekt i maksimalan trud oko svakog klijenta. Najbolja reklama su zadovoljne mušterije koje su i učinile da moj salon godinama bude na tronu”, kaže Džidžović.

Danas, nakon godina marljivog rada i učenja, Ruždija, u pravom smislu riječi, živi svoj san, a u Sarajevo, kaže, dolazi kad god nađe slobodnog vremena.

“Obradujem se svakom našem čovjeku koji se nađe u Njujorku i tu sam uvijek da pomognem našim ljudima. Budućnost, ipak, vidim u svom rodnom Sarajevu, za koje me vežu najljepše uspomene i kojem ću se jednom opet vratiti”, kazao je na kraju razgovora Džidžović.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...