05232018sri
Last updatesri, 23 maj 2018 6pm

 

Top Story

Njihova ljubav nema granica: Filipinka Ajvi se zbog Slavena preselila u zemlju za koju nikada nije čula

Odlučiti se na selidbu sa dalekih Filipina u Republiku Srpsku ne zvuči lako, ali Ajvi kaže da nije oklijevala ni sekundu, jer je samo maštala da bude sa Slavenom. Zbog njega je donijela nimalo laku odluku da napusti porodicu i da se preseli u selo koje se nalazi u zemlji za koju nikada nije ni čula

Foto: Facebook

Ljubav je često motivacija, ali i povod da uradimo ono nemoguće, inspiracija i tema najljepših umjetničkih djela, ali i glavni pokretač u svakodnevnom životu.

Upravo zbog ljubavi su Donji Smrtići, selo nadomak Prnjavora, na neki način postali atrakcija i to sve zbog Ajvi Sibinčić, Filipinke koja se, prateći svoje srce, doselila u ovo mirno prnjavorsko selo.

Odlučiti se na selidbu sa dalekih Filipina u Republiku Srpsku ne zvuči lako, ali Ajvi kaže da nije oklijevala ni sekundu, jer je samo maštala da bude sa Slavenom. Zbog njega je donijela nimalo laku odluku da napusti porodicu i da se preseli u selo koje se nalazi u zemlji za koju nikada nije ni čula, prenosi RTRS.

Foto: Facebook

Priča Slavena i Ajvi Sibinčić počela je prošle godine na kruzeru na kom su oboje bili zaposleni. Za godinu dana ovaj mladi bračni par se zbližio i donio najvažnije odluke života.

Slavenu ni udvaranje na engleskom nije teško palo, mada kaže da s nestrpljenjem čeka da ga Ajvi u potpunosti razumije na srpskom.

Vjenčali su se na Filipinima, nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali. Vjenčanje je, kaže Slaven, bilo kao iz bajke. Najbliži krug Ajvinih prijatelja, plaža, talasi...

Foto: Facebook

Ajvi kaže da je priroda ove zemlje tako divna, a ljudi ljubazni i duhoviti.

Nova snaha se u kući Sibinčića brzo uklopila, a najviše joj se dopala hrana.

Iako je relativno kratko u novom okruženju, Ajvi već zna mnogo srpskih reči, a Slaven kaže da je svaki novi dan pun anegdota, piše “Blic”.

  • Najnovije

  • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE