03192018pon
Last updatepon, 19 mar 2018 10pm

 

Top Story

Lijepe vijesti iz SAD: Selena završila veći dio terapije

Dragi prijatelji, srećni vam praznici! Mi ih proslavljamo radosni jer je Selena uspješno zavrsila veći dio ove teške terapije. Dosta je razloga za slavlje, ali to ne znači da je borba završena. Pred nama je jos deset mjeseci terapije, a nakon toga još nekoliko godina neizvjesnosti. U ovom trenutku želimo da podijelimo radost sa vama, jer ste nam dali snagu da idemo naprijed. Hvala vam i svima bilo lakše u 2018!, poručili su njeni roditelj

Roditelji djevojčice Selene Mandić, koja se u Sjedinjenim Američkim Državama liječi od teškog oblika karcinoma, u susret Novoj godini donose lijepe vijesti. 

Kako su kazali, praznike proslavljaju radosni jer je četvorogodišnja Selena završila veći dio teške terapije.

"Dragi prijatelji, srećni vam praznici! Mi ih proslavljamo radosni jer je Selena uspješno zavrsila veći dio ove teške terapije. Dosta je razloga za slavlje, ali to ne znači da je borba završena. Pred nama je jos deset mjeseci terapije, a nakon toga još nekoliko godina neizvjesnosti. U ovom trenutku želimo da podijelimo radost sa vama, jer ste nam dali snagu da idemo naprijed. Hvala vam i svima bilo lakše u 2018!" poručili su njeni roditelji.

U januaru ove godine je za manje od 48 sati prikupljeno preko 200.000 eura potrebnih za Selenino liječenje.

Porodica je tada odlučila da sve što je prikupljeno preko sume od 200.000 eura preusmjeri u Fond za sljedeću humanitarnu akciju tog tipa.

Izvor: Vijesti

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...