03172018sub
Last updatepet, 16 mar 2018 9pm

 

Top Story

Burna i strastvena ljubav Gidre Bojanića i Ljiljane Kontić: Dva puta su se razvodili i opet vjenčavali

Mada je bilo očigledno da među njima vlada velika ljubav, u njihovom braku nisu uvijek cvjetale ruže, piše zena.blic.rs. U šali su često govorili da su se toliko svađali da je po njihovoj priči mogla da se napravi sjajna ljubavna komedija. Pored svega, nakon svakog sukoba vraćali su se jedno drugom

Foto: Instagram

Uloga u "Žikinoj dinastiji” donijela mu je epitet ženskaroša, ali Dragomir Bojanić Gidra u privatnom životu bio je daleko od toga. Cijelog života bio je snažno zaljubljen u svoju ženu i stariju koleginicu Ljiljanu Kontić, a njihova veza bila je veoma strastvena i burna.

Oni su se upoznali i počeli da se zabavljaju još dok je Gidra bio na studijama glume, a vjenčali su se 1966. godine. Gidra je često od milošte suprugu zvao Ljalja, a 1970. godine dobili su ćerku Jelenu.

Kako je legendarni glumac dočekao suprugu ispred porodilišta pričalo se godinama. Ljilijanu i bebu dočekao je sa troje kola u kojima je bilo pola muzičara Skadarlije.

Mada je bilo očigledno da među njima vlada velika ljubav, u njihovom braku nisu uvijek cvjetale ruže, piše zena.blic.rs. U šali su često govorili da su se toliko svađali da je po njihovoj priči mogla da se napravi sjajna ljubavna komedija.

Foto: Printscreen

Pored svega, nakon svakog sukoba vraćali su se jedno drugom.

Dva puta su se razvodili i dva puta vjenčavali.

Brak su obilježile burne svađe koje su se nerijetko dešavale u javnosti, pa su tako ujedno bile i sjajna tema za šale Mire Stupice i drugih Gidrinih kolega u bifeu pozorišta.

Foto: Printscreen

Ljalja, najpoznatija po ulozi u crnogorskoj seriji "Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo", kao tradicionalna Crnogorka rano je odlučila da se povuče iz javnog života i posveti više njihovoj porodici, a i Gidra je, pored velike glumačke karijere i brojnih ljubavnih svađa, bio takođe izuzetno privržen porodici.

Dragomir Bojanić Gidra preminuo 11. novembra 1993. godine, a njegova voljena Ljalja 17. jula 2005. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...