03172018sub
Last updatepet, 16 mar 2018 9pm

 

Top Story

Nesvakidašnja svadba u Bijelom Polju: Milutin i Gospojinka izgovorili “da” u Domu starih

Sve je bilo kao što na svadbi treba da bude, po crnogoskim običajima i staroj tradiciji – mladoženja je izveo mladu koju je nosila bijelu vjenčanicu, kumovi su dali prstenje, mladenci su se poljubili, a nije izostao ni prvi ples

Foto: Radio Bijelo Polje

Stara narodna izreka da “za ljubav nikad nije kasno” još jednom se pokazala istinitom - šezdesettrogodišnja Gospojinka Lazić i deset godina mlađi Milutin Bigović, izgovorili su danas svoje prvo sudbonosno “da”.

Foto: Radio Bijelo Polje

Gospojinka i Milutin su odlučili da svoju petogodišnju ljubav odlučili krunišu brakom, i to na mjestu gdje su se upoznali - u bjelopoljskom Domu starih.

Foto: Radio Bijelo Polje

Sve je bilo kao što na svadbi treba da bude, po crnogoskim običajima i staroj tradiciji – mladoženja je izveo mladu koju je nosila bijelu vjenčanicu, kumovi su dali prstenje, mladenci su se poljubili, a nije izostao ni prvi ples, piše Radio Bijelo Polje na svojoj Facebook stranici.

Foto: Radio Bijelo Polje

Kako je kazao stručni radnik u Domu starih Bijelo Polje, Mirko Vuković, Gospojinka Lazić iz Bara i Milutin Bigović iz Nikšića upoznali su se prije više od pet godina u toj ustanovi.

Foto: Radio Bijelo Polje

Između njih se odmah rodila ljubav, pa su odlučili da ne gube vrijeme, već da odmah započnu zajednički život, iako tada u vanbračnoj zajednici.

Foto: Radio Bijelo Polje

Priča o Gospojinki i Milutinu potvrđuje da istinska ljubav ne poznaje granice i da za nju nikada nije kasno. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...