08072020pet
Last updatečet, 06 avg 2020 10pm

Sport

Nevjerovatna pljačka na aerodromu u Rimu: Ukrao 8.000 eura naočigled obezbjeđenja i nestao (VIDEO)

Vlasnik novca je podigao uzbunu, pozvao obezbjeđenje i počeo da traži novac. Lopov je domišljato sakrio novac u toaletu, čekavši posljednji trenutak pred ukrcavanje kako bi ga pokupio i nestao

Foto: Printscreen

Sigurnosne kamere aerodroma u Rimu prije nekoliko mjeseci zabilježile su nevjerovatnu pljačku koja se dogodila usred sigurnosne kontrole.

Italijanska policija objavila je video-snimak sa aerodroma "Fiumićino", na kome se vidi kako čovjek u majici u plastičnu kutiju na pokretnoj traci spušta dve koverte sa ukupno 8.000 eura, koje je uredno prijavio.

Međutim, dok čeka da prođe sigurnosnu provjeru, iza njega se u redu pojavljuje novi putnik, čovjek u bijeloj košulji, koji ga zaobilazi. Kako je prošao kontrolu prije žrtve, lopov je nonšalatno uzeo koverte sa novcem i nastavio dalje, brzo se udaljivši sa tog mjesta, piše "Kurir".

Vlasnik novca je podigao uzbunu, pozvao obezbjeđenje i počeo da traži novac. Lopov je domišljato sakrio novac u toaletu, čekavši posljednji trenutak pred ukrcavanje kako bi ga pokupio i nestao.

Ipak, policija ga je uhapsila kada je pokupšao da uđe u avion za Rusiju, dok je novac, koji je bio namijenjen za liječenje, vraćen vlasniku.

  • Najnovije

  • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE