10182019pet
Last updatepet, 18 okt 2019 4pm

Sport

Pronađena najtraženija kuvarica na svijetu: Siromašni i uplašeni Ronaldo dolazio je svake večeri po hamburger koji tog dana nije prodat (VIDEO)

Kristijano Ronaldo je nedavno u televizijskom intervjuu Pirsu Morganu, pored brojnih pikanterija iz svog života, otkrio i kako je gladan, kao dvanaestogodišnjak, čekao iza jednog od restorana brze hrane u Portugalu da mu kuvarice jednog restorana "udijele" hranu. On je javno pozvao žene da se jave, a Paula Leka, jedna od njih se odmah odazvala pozivu Portugalca. Kako oprenosi radio Renascenca, Paula je skoro svake večeri hranila gladne dječake koji su u Lisabonu trenirali fudbal i živjeli na ivici egzistencije

Foto: Printscreen

Žena koja je pomogla jednom od najboljih fudbalera današnjice se javila i prihvatila poziv za večeru.

Posle priče Kristijana Ronalda da je molio za hranu, i apela da želi da se oduži ženama koje su mu pomogle, pojavila se Paula Leka, jedna od njih. 

Naime, Kristijano Ronaldo je nedavno u televizijskom intervjuu Pirsu Morganu, pored brojnih pikanterija iz svog života, otkrio i kako je gladan, kao dvanaestogodišnjak, čekao iza jednog od restorana brze hrane u Portugalu da mu kuvarice jednog restorana "udijele" hranu.

Takođe, zapamtio je ime jedne od njih, Edne koja je nekada i krišom dečacima u Lisabonu, među kojima je bio i Kristijano, davala hamburgere iz Mekdonaldsa koji nisu prodati tog dana. Baš iz tog razloga, jedan od najboljih fudbalera današnjice istakao je da želi da se oduži Edni i drugim ženama koje, i pored toga što je među najplaćenijim fudbalerima, nije zaboravio.

On je javno pozvao žene da se jave, a Paula Leka, jedna od njih se odmah odazvala pozivu Portugalca. Kako oprenosi radio Renascenca, Paula je skoro svake večeri hranila gladne dječake koji su u Lisabonu trenirali fudbal i živjeli na ivici egzistencije.

Paula Leka

“Pojavili bi se kod restorana, a kada bi hamburgeri ostali, dobijali smo dozvolu od menadžera da ih razdelimo djeci. Jedan od tih dečaka je bio i Ronaldo. Bio je najplašljiviji od svih. Ovo se ponavljalo skoro svake večeri”, rekla je Paula.

Potom je nastavila i rekla da se njen suprug sjeća tog vremena, dok njen sin ne može da vjeruje da je njegova mama dala hamburger jednom od najboljih fudbalera današnjice.

“I dalje se smijem kada sada razmišljam o tome. Već sam pričala sinu o tome, ali misli da ga lažem jer ne može da povjeruje da je njegova mama ikada dala Kristijanu Ronaldu hamburger. I muž zna za to. Sjeća se kada je dolazio po mene, da su tamo bili klinci uveče, a među njima i Ronaldo”, izjavila je Paula Leka.

Ronaldo je pozvao žene koje su mu pomogle da se jave i istakao da želi da ih ugosti u Torinu, gdje će gledati utakmicu i ići na večeru sa njim. Portugalac, piše "Blic", želi da učini sve kako bi im se zahvalio i odužio.

“Zanimljivo je da se sada priča o nečemu što se desilo tako davno. To pokazuje njegovu humanost. Barem ljudi znaju da nije izmišljotina. Ako me bude pozvao na večeru, svakako ću ići. Prvo što ću uraditi je da mu se zahvalim, a sigurna sam da će se ponovo sjetiti tih vremena”, kazala je ona.

 

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

 • Najnovije

 • Najcitanije

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...