10152019uto
Last updatepon, 14 okt 2019 7pm

Sport

Konorov drugar i samoprozvani najbolji borac na svijetu dobio udarac šakom u glavu u njujorškom klubu (VIDEO)

Razlozi za napad mogu biti razni, a kao jedan svakako vrijedi spomenuti njegovu lošu reputaciju među MMA fanovima

Foto: Printscreen

Dilon Denis (Dillon Danis), koji je u javnosti poznat kao muškarac na kojeg je Habib Nurmagomedov skočio iz oktagona nakon što je "ugušio" Konora Mekgregora (Conor McGregor), ponovo je stigao u žižu javnosti.

Borac, za kojeg kažu da mu Bellator planski gradi karijeru, s obzirom na to da mu dodjeljuju protivnike u oktagonu za koje niko ranije nije čuo, napadnut je u jednom njujorškom klubu, piše “Avaz”.

Njega je nepoznati muškarac udario šakom u glavu, nakon čega su njegovi prijatelji reagovali, a situaciju je smirilo osiguranje lokala.

Razlozi za napad mogu biti razni, a kao jedan svakako vrijedi spomenuti njegovu lošu reputaciju među MMA fanovima.

Denis u svojim medijskim nastupima sebe često naziva najboljim borcem na svijetu, iako nema nikakve osnove za takve tvrdnje, te omalovažava većinu konkurencije, a to je ponašanje koje fanovi nikako ne tolerišu.

Pogledajte video:

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

 • Najnovije

 • Najcitanije

Koncerti u Njujorku

 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...
Koncerti u Njujorku Rezervišite karte na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 917-568-3496 & 646-261-3252. Ulaznice možete kupiti online kao i na našim...

VIC NEDELJE

  Otmica      
  Otmica

  Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio:

  - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga."

  - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba.

  - "Rekao sam sve", uzvrati on.

  - "Sad se sve skinite."

  - "Zar i ja sinko", ponovo će baba.

  - "Rekao sam sve!"

  - "Sad ćemo vas sve silovati."

  Read more...