09172019uto
Last updatepon, 16 sep 2019 8pm

Sport

Momak djevojke koja je utrčala na stadion Atletiko Madrida otkrio da su sve isplanirali: "Ne mogu da dočekam da je oženim" (VIDEO)

Tako je, kako je. To je moja je*ena djevojka uradila, urlao je Vitalij u trenucima kada je Kinsi utrčavala na teren, a on ju je snimao sa gornjeg nivoa tribina stadiona Atletiko Madrida

Foto: Printecreen

Sve što se događalo na stadionu Vanda Metropolitano, u finalu Lige šampiona, ostalo je u sjenci Kinsi Volanski. Njeno utrčavanje na teren u kupaćem kostimu, na kojem je promovisala porno-sajt svog dečka Vitalija Zdorovetskog, zasjenilo je Liverpulovu pobjedu nad Totenhemom i sio svijet ovih dana priča samo o ovom ekscentričnom paru. Pogotovu sada, kada je ponosni dečko odlučio da zaprosi svoju djevojku.

“Tako je, kako je. To je moja je*ena djevojka uradila”, urlao je Vitalij u trenucima kada je Kinsi utrčavala na teren, a on ju je snimao sa gornjeg nivoa tribina stadiona Atletiko Madrida, piše Srbjadanas.com.

Foto: Printecreen

On je taj snimak okačio na društvene mreže, a nedugo zatim je i napisao:

“Ne mogu da dočekam da se oženim njom”.

Inače, Vitalij je poznati egzibicionista koji je već prekidao nekoliko značajnih događaja, poput finala Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, zbog čega je na listi osoba kojima je zabranjen ulazak na sve događaje u organizaciji FIFA I UEFA.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...