11212019čet
Last updatečet, 21 nov 2019 4am

Sport

Momak djevojke koja je utrčala na stadion Atletiko Madrida otkrio da su sve isplanirali: "Ne mogu da dočekam da je oženim" (VIDEO)

Tako je, kako je. To je moja je*ena djevojka uradila, urlao je Vitalij u trenucima kada je Kinsi utrčavala na teren, a on ju je snimao sa gornjeg nivoa tribina stadiona Atletiko Madrida

Foto: Printecreen

Sve što se događalo na stadionu Vanda Metropolitano, u finalu Lige šampiona, ostalo je u sjenci Kinsi Volanski. Njeno utrčavanje na teren u kupaćem kostimu, na kojem je promovisala porno-sajt svog dečka Vitalija Zdorovetskog, zasjenilo je Liverpulovu pobjedu nad Totenhemom i sio svijet ovih dana priča samo o ovom ekscentričnom paru. Pogotovu sada, kada je ponosni dečko odlučio da zaprosi svoju djevojku.

“Tako je, kako je. To je moja je*ena djevojka uradila”, urlao je Vitalij u trenucima kada je Kinsi utrčavala na teren, a on ju je snimao sa gornjeg nivoa tribina stadiona Atletiko Madrida, piše Srbjadanas.com.

Foto: Printecreen

On je taj snimak okačio na društvene mreže, a nedugo zatim je i napisao:

“Ne mogu da dočekam da se oženim njom”.

Inače, Vitalij je poznati egzibicionista koji je već prekidao nekoliko značajnih događaja, poput finala Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, zbog čega je na listi osoba kojima je zabranjen ulazak na sve događaje u organizaciji FIFA I UEFA.

 • Najnovije

 • Najcitanije

SPECIJALNO IZDANJE


 

Video dana

Mali oglasi

Previous Next
Oglasi i obavještenja Neka Vaš oglas ili obavještenje vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili...
E&M Electrical kompaniji u Njujorku potrebni radnici Ukoliko ste odgovorni, želite da napredujete u karijeri i radite sa iskusnim električarima, naša kompanija je pravo mjesto za vas. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail Ova...

BISERI

VIC NEDELJE

  Policajci i vatrogasci      
  Policajci i vatrogasci

  Vozi se grupa policajaca i grupa vatrogasaca u autobusu na sprat. Vatrogasci su u donjem dijelu autobusa a policajci u gornjem. Pritom, vatrogasci se vesele, pjevaju, a policajci svi uplašeni, preblijedjeli, drže se jedan za drugoga.

  Popne se gore jedan vatrogasac i pita ih:

  Read more...