05192019ned
Last updatened, 19 maj 2019 5am

 

 

Sport

Jokićeva poruka Nurkiću najbolji odgovor

Srbijanski tabloidi su osuli paljbu po Nurkoviću kada se na utakmici u dvorani Moda Center pojavio se sa majicom na kojoj su bila ispisana imena devet heroja iz posljednjeg rata u BiH (Izet Nanić, Safet Hadžić, Mehidin Hodžić, Midhad Hujdur, Hajrudin Mešić, Safet Zajko, Enver Šehović, Nesib Malkić i Adil Bešić)

Foto: Radiosarajevo.ba

Nakon što je bosanskohercegovački košarkaški reprezentativac Jusuf Nurkić iz redova Portlanda ponovo oduševio svojim postupkom sve fanove i javnost u Bosni i Hercegovini kada se na utakmici u dvorani Moda Center pojavio se sa majicom na kojoj su bila ispisana imena devet heroja iz posljednjeg rata u BiH (Izet Nanić, Safet Hadžić, Mehidin Hodžić, Midhad Hujdur, Hajrudin Mešić, Safet Zajko, Enver Šehović, Nesib Malkić i Adil Bešić), srbijanski tabloidi su osuli paljbu po njemu.

“Uglavnom, ni sam papir ne može podnijeti salvu uvreda na našeg košarkaša, gdje su ga, između ostalog, prozivali da je ‘balija Nurkić došao u majici da veliča zločince i ubice Srba te da provocira Nikolu Jokića’, kao i naslovi tipa da ‘Nurkić – baš mrzi Srbe’”, piše Radiosarajevo.ba.

Ipak, piše taj portaj, najbolji odgovor srbijanskim tabloidima, koji ponovo huškaju s one strane Drine, stigao je od samog Nikole Jokića, koji je na kraju konferencije za medije govorio upravo o Nurkiću.

“Drago mi je zbog Nurke (Nurkić, op.a.) da se vratio i da je zdrav. Znam da je imao tešku povredu, mi smo sada rivali, a bili smo saigrači. Ali za mene je divno da vidim da može da hoda za tako kratko vrijeme”, rekao je Jokić, prenosi Radiosarajevo.ba.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...