09152019ned
Last updatepet, 13 sep 2019 2pm

Sport

Mesi i njegova Antonela zajedno kao djeca: Pogledajte fotografiju kada su imali 11 godina

Lionel i Antonela dolaze iz istog grada, argentinskog Rosarija, a znaju se odmalena. Dokaz je tome i fotografija koju je objavio argentinski dnevnik "El Diario La Capital de Mar del Plata". Na njoj vidimo 11-godišnjeg Lea i 10-godišnju Antonelu na plaži u jedom argentinskom ljetovalištu u januaru 1998. godine

 Jedan od najvećih nogometaša svih vremena Lionel Mesi (Messi) nije tipična zvijezda. Živi mirnim i povučenim životom kraj Barcelone, okružen brojnim članovima porodice i prijateljima.

Otkad znamo za Mesija, povezivali su ga samo s jednom djevojkom, današnjom suprugom Antonelom Rokuzo (Antonella Roccuzzo), s kojom ima trojicu sinova, Tijaga (Thiago), Matea i Ćiru (Ciro). 

Lionel i Antonela dolaze iz istog grada, argentinskog Rosarija, a znaju se odmalena. Dokaz je tome i fotografija koju je objavio argentinski dnevnik "El Diario La Capital de Mar del Plata". Na njoj vidimo 11-godišnjeg Lea i 10-godišnju Antonelu na plaži u jedom argentinskom ljetovalištu u januaru 1998. godine.

Leo je tamo s Njuels Old Bojsima stigao na jedan turnir, a na slobodan dan otišli su na plažu. Rođak jednog od njegovih saigrača tamo je bio s porodicom, a jedna od djevojčica bila je i buduća supruga sjajnog argentinskog nogometaša.

Dvije godine kasnije Mesi se preselio u Barcelonu, a nakon sedam godina Antonela je stigla za njim. Ostalo je historija.

Izvor: Avaz

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...