09152019ned
Last updatepet, 13 sep 2019 2pm

Sport

Noris Kol: Prijetili su nam da će nam oduzeti titulu, ABA liga bi trebalo da se srami

U Podgorici naši navijači nisu ulejteli na teren i prekidali igrače u zagrijevanju. Nisu dirnuli nijednog košarkaša. Nisu bacali stolice ili čaše sa sokovima na teren. I na kraju, ABA liga je reagovala, a to nije učinila u Beogradu. Naši navijači u Podgorici nisu divljali na terenu za igru

Iako je stav kluba nakon meča bio da igrači ne daju izjave za medije, Noris Kol je, očito prije nego što je zabrana stigla, izrazio ogorčenje svime što se događalo na utakmici sa Crvenom zvedom.

„Ovo je bio najneprihvatljiviji i najneprofesionalniji ambijent! ABA liga bi trebalo da se srami zbog svega što se dogodilo večeras. Bacali su na nas stolice, pića, pljuvali su nas, koristili pirotehniku i razne druge predmete su bacali na teren. Njihovi navijači su nas napali i prekinuli tokom zagrijavanja i doveli do te mjere da smo morali da odemo sa terena. Bilo je potpuno nebezbjedno i neprihvatljivo“, rekao je Kol za portal Eurohoops.

On je poručio da je igračima Budućnosti rečeno da – moraju da igraju.

„Ova utakmica nije trebalo da se igra. Ali, prijetili su nam da će nam oduzeti titulu, ako se ne pojavimo na terenu“, otkrio je Noris Kol.

Amerikanac je istakao da atmosfera u Podgorici nije bila ni blizu ove na petom meču u Pioniru.

„U Podgorici naši navijači nisu ulejteli na teren i prekidali igrače u zagrijevanju. Nisu dirnuli nijednog košarkaša. Nisu bacali stolice ili čaše sa sokovima na teren. I na kraju, ABA liga je reagovala, a to nije učinila u Beogradu. Naši navijači u Podgorici nisu divljali na terenu za igru“, istakao je Noris Kol, prenose Vijesti.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...