03232019sub
Last updatepet, 22 mar 2019 8pm

 

 

Sport

Endi Van Der Mejde o Ibri: Poljubio sam ga u usta, uslijedila je serija udaraca (VIDEO)

Sjedjeli smo zajedno u autobusu dok smo igrali u Ajaksu. Jednom kad je spavao, u meni su se probudile homoseksualne sklonosti i poljubio sam ga u usta. Znate šta je uslijedilo? Dobio sam par udaraca u glavu”, rekao je kroz smijeh Van der Mejde

Foto: Printscreen/Jimmy Kimmel Live

Endi Van Der Mejde (Andy Meyde) bio je jedna od najvećih holandskih nada početkom 21. vijeka, ali zbog velikih problema s povredama, alkoholom i mentalnim zdravljem nikad nije napravio karijeru kakva mu se predviđala.

Bio je dio velike Ajaksove generacije u kojoj su igrali Vesli Snajder (Wesley Sneijder), Rafel van der Vart (Vaart), Stiven Pienar (Steven Pienaar) i Zlatan Ibrahimović, s kojim je Van der Mejde bio veliki prijatelj.

Nakon što je opasno zaglavio s alkoholom i drogom i problemima s depresijom, Van der Mejde se izvukao i o svom životu je napisao knjigu i gostovao u brojnim emisijama.

U jednoj takvoj je, piše "Avaz", prošle nedjelje otkrio detalj iz igračkih dana sa Zlatanom.

“Sjedjeli smo zajedno u autobusu dok smo igrali u Ajaksu. Jednom kad je spavao, u meni su se probudile homoseksualne sklonosti i poljubio sam ga u usta. Znate šta je uslijedilo? Dobio sam par udaraca u glavu”, rekao je kroz smijeh Van der Mejde.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Mujo i hodža      
  Mujo i hodža

  Došao Mujo kod hodže i kaže: - Fata me vara.

  Hodža: - Razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu, volim je.

  Hodža: - Onda se ne razvodi.

  Mujo: - Ali stalno mi je to na umu.

  Hodža: - Pa, razvedi se.

  Mujo: - Ne mogu zbog djece.

  Hodža: - Onda se nemoj razvesti.

  Mujo: - Ali ne mogu joj oprostiti.

  Read more...