03182018ned
Last updatened, 18 mar 2018 2pm

 

Sport

Mirza Teletović više nije igrač Milwaukee Bucksa

"Milwaukee Bucksi su, od decembra prošle godine, pratili situaciju Mirze Teletovića i nakon konsultacija odlučili smo da u dogovoru sa igračem prekinemo saradnju. Cijenimo sve što je Mirza uradio za Milwaukee i našu zajednicu, te njemu i njegovoj porodici želimo zdravlje i dug život", stoji u saopštenju Bucksa

Foto: Printscreen

Mirza Teletović više nije igrač Milwaukee Bucksa.

Mirza je, naime dobio odrješenje ugovora koji je imao sa Bucksima, prenosi N1.

"Zdravlje igrača, pa tek onda sve ostalo", riječi su generalnog menadžera Bucksa Johna Horsta, koji je dodatno pojasnio situaciju:

"Milwaukee Bucksi su, od decembra prošle godine, pratili situaciju Mirze Teletovića i nakon konsultacija odlučili smo da u dogovoru sa igračem prekinemo saradnju. Cijenimo sve što je Mirza uradio za Milwaukee i našu zajednicu, te njemu i njegovoj porodici želimo zdravlje i dug život", stoji u saopštenju Bucksa.

Teletović je kratko rekao da je u dogovoru sa porodicom i menadžerom donio odluku da uzme pauzu do ljeta, s obzirom na to da je ova sezona uskoro i zvanično gotova, nakon čega će razmatrati ponude za nastavak karijere.

"I ja bih se htio zahvaliti čelnicima i medicinskom stafu Milwaukee Bucksa, koji su bili maksimalno posvećeni mom oporavku i koji su se trudili da sve prođe u najboljem redu. Razilazimo se u prijateljskim odnosima. Što se tiče mog oporavka, on ide jako dobro, a moje stanje prate najbolji specijalisti", kaže Teletović i dodaje:

"Moram istaći da moja karijera još nije gotova, kako se spekulisalo. U narednim mjesecima maksimalno ću se posvetiti vraćanju u formu, kako bi bio fizički spreman kada odlučim da se vratim na parket. Za sada pratim košarku ‘sa parkinga’", rekao je Teletović.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...