02242018sub
Last updatepet, 23 feb 2018 10pm

fast2top

 

Sport

Povratak: Nikola Vučević na parketu 22. februara protiv Niksa

"Nadam se povratku u ekipu u utakmici sa Niksima i zato ću za vrijeme Ol-star pauze ostati i trenirati u klubu kako bih podigao formu. Dobro je što ćemo prije utakmice sa Niksima imati tri zajednička treninga, tako da ovo vrijeme u pauzi moram iskoristiti na najbolji mogući način", kazao je Vučević za "Orlando Sentinel"

Foto: Printscreen

Najbolji crnogorski košarkaš i prva zvijezda Orlando Medžika, Nikola Vučević, vratiće se na parket tek 22. februara u utakmici sa Njujorkom.

Iako je prvobitno najavljivan Vučevićev povratak na parket u utakmici sa Atlantom 8. februara, u Orlandu su riješili da ne rizikuju, pa će crnogorski centar zaigrati tek nakon Ol-stara, saznaje "The Score"

On je na meču protiv Vašingtona, krajem prošle godine, doživio neugodnu povredu - lom kosti u lijevoj šaci i morao je na operaciju.

Vučević je do povrede na 34 meča imao prosjek od 17,4 poena, 9,3 skoka i 3,3 asistencije. Bez njega je Orlando odigrao 22 utakmice na kojima je slavio samo pet puta, uz 17 poraza, pišu “Vijesti”.

"Nadam se povratku u ekipu u utakmici sa Niksima i zato ću za vrijeme Ol-star pauze ostati i trenirati u klubu kako bih podigao formu. Dobro je što ćemo prije utakmice sa Niksima imati tri zajednička treninga, tako da ovo vrijeme u pauzi moram iskoristiti na najbolji mogući način", kazao je Vučević za "Orlando Sentinel".

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko od potencijalnih kandidata ima najveće šanse da postane predsjednik Crne Gore?

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...