05202018ned
Last updatened, 20 maj 2018 4pm

 

Sport

"Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija": “Delije” izvrijeđale Zvezdinog igrača Alena Omića

"Narod u Srbiji doživljavam kao sebi blizak, uostalom imao sam još znatno ranije ideju da apliciram za srpski pasoš uz maternji slovenački. Ja kao Slovenac nisam što se vjere tiče neko koga to baš zanima, odmah i da dodam, ljude dijelim na one dobre i loše, trećeg nema. Ako baš nekoga i interesuje, ateista sam, pa neka bude da je Crvena zvezda moja nada i vjera, jer je meni košarka na prvom mestu", rekao je Omić po dolasku u beogradski tim

Foto: Starsport

Slovenački košarkaš Alen Omić debitovao je večeras za Crvenu zvezdu, protiv Olimpijakosa u Evroligi.

Momka, koji je nedavno došao iz Hapoel Jerusalima, a koji je rođen u Tuzli prije 25 godina, najvatreniji navijači Zvezde dočekali su skandaloznim transparentom:

"Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija", kao i zvižducima i povicima "odlazi, odlazi", prenose “Vijesti”.

Za razliku od "delija", ostali navijači su pozdravili Omića...

"Narod u Srbiji doživljavam kao sebi blizak, uostalom imao sam još znatno ranije ideju da apliciram za srpski pasoš uz maternji slovenački. Ja kao Slovenac nisam što se vjere tiče neko koga to baš zanima, odmah i da dodam, ljude dijelim na one dobre i loše, trećeg nema. Ako baš nekoga i interesuje, ateista sam, pa neka bude da je Crvena zvezda moja nada i vjera, jer je meni košarka na prvom mestu", rekao je Omić po dolasku u beogradski tim.

  • Najnovije

  • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE