01212018ned
Last updatesub, 20 jan 2018 6pm

fast2top

 

Sport

Fatos Bećiraj u Mehelenu, trener oduševljen: Ne mogu da vjerujem da smo doveli takvog igrača

"On je agresivan napadač, jak, snažan, veliki radnik koji mnogo trči. Ima iskustvo, daje golove i inteligentan je taktički. Fantastično je što će biti sa nama", rekao je trener Aleksandar Janković

Fatos Bećiraj (Foto: Reprezentacija.me)

Fatos Bećiraj stigao je sinoć u Mehelen, gradić od 85 hiljada stanovnika, u klub koji je 80-ih godina prošlog vijeka bio šampion Belgije i osvajač evropskog trofeja, a ove sezone kandidat za ispadanje iz prve lige.

Crnogorski reprezentativac došao je da ga spasi...

"Ne mogu da vjerujem da smo doveli takvog igrača", rekao je trener Mehelena, Aleksandar Janković.

"On je agresivan napadač, jak, snažan, veliki radnik koji mnogo trči. Ima iskustvo, daje golove i inteligentan je taktički. Fantastično je što će biti sa nama", rekao je Janković.

Bećiraj je juče zvanično raskinuo ugovor sa Dinamom iz Moskve, gdje je igrao dvije godine. Sa Mehelenom će potpisati ugovor na tri i po godine, a biće to njegov prvi klub u zapadnoj Evropi.

Prije Moskve, igrao je za još dva Dinama - iz Zagreba i Minska, ima i sezonu u Kini, a njegov fudbalski uspon počeo je u Budućnosti, pišu “Vijesti”.

Belgijski mediji se raspituju o Bećiraju, a sagovornik im je bio Duje Čop, hrvatski reprezentativac, sa kojim je igrao u zagrebačkim "modrima".

"Odlično pojačanje za Mehelen. Fizički je moćan, brz. Možete da ga uporedite sa bikom. Biće veoma zabavno gledati ga u Belgiji, može mnogo toga da pruži, i na terenu i van njega. Sjajan je momak, izuzetnog karaktera", rekao je Čop, koji je trenunto član Standarda iz Liježa. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...