03172018sub
Last updatepet, 16 mar 2018 9pm

 

Sport

Djelovi autobiografije Jelene Dokić šokirali svijet: Otac me je šutirao i tukao do krvi i nesvijesti!

“Nazivao bi me ku**om, a najgore je bilo kada sam izgubila na turniru u Kanadi 2000. godine. To je stvarno ružno sjećanje koje će zauvijek ostati sa mnom. Završila sam u nesvijesti! Strašno me je tukao”, napisala je Dokićeva u knjizi "Nesalomiva"

Foto: Instagram

Autobiografija bivše teniserke Jelene Dokić, “Nesalomiva”, potresla je svijet.

U njoj je otkrila strašne stvari, opisala je kako ju je otac Damir mučio, da ju je tukao još kada je imala šest godina.

Autobiografija, prenosi “Blic”, još nije ugledala svjetlost dana, ali su britanski mediji imali uvid u knjigu, pa su objavili zaista jezive detalje.

Jelena Dokić je poseban akcenat u njoj stavila na odnos sa ocem, koji ju je fizički i emotivno maltretirao. Ona objašnjava da se prvi put sa tom torturom susrela još kada je imala šest godina, a kako je vrijeme prolazilo, njene muke su bile sve veće.

U knjizi je Dokićeva opisala da bi je otac tukao kaišem kada bi loše odradila trening, a nije prolazila i bez šutiranja poslije kojeg je ostajala krvava i modra.

“Nazivao bi me ku**om, a najgore je bilo kada sam izgubila na turniru u Kanadi 2000. godine. To je stvarno ružno sjećanje koje će zauvijek ostati sa mnom. Završila sam u nesvijesti! Strašno me je tukao”, napisala je Dokićeva u knjizi "Nesalomiva".

Ona je tenisku karijeru okončala 2014. godine, a najbolji plasman na VTA listi bio joj je četvrto mjesto. Proricana joj je velika karijera, ali nije uspjela da do kraja ostvari potencijal. 

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...