02242018sub
Last updatesub, 24 feb 2018 9pm

 

Sport

Navijači Arsenala slave: Na Ostrvo stigao Sead Kolašinac i već dobio nadimak - Tenk (VIDEO)

Francuz je u Lyonu pokazao da je napadač svjetske klase, dok je bh reprezentativac jedan od najboljih lijevih bekova koji se uopšte mogao naći na tržištu. Već nakon prvog odrađenog treninga, Kolašinac je oduševio navijače Arsenala koji su na društvenim mrežama pokazali da su impresionirani njegovom snagom, pa je sad već bivši fudbaler Schalkea dobio nadimak Tenk

Foto: Twitter

Godinama su navijači Arsenala na kraju ljetnjih prelaznih rokova bili bijesni, razočarani i frustrirani.

Dok su se njihovi rivali, kako na Ostrvu, tako i na kontinentu, u ovo doba godine brutalno pojačavali, poslovično škrti Arsene Wenger čekao bi doslovno posljednji trenutak ne bi li krenuo u akciju. Naravno, to bi bilo uglavnom prekasno.

Danas navijači Arsenala slave. Tek je 6. jul, a na Emirates su već sletjela dva ozbiljna pojačanja - Alexandre Lacazette i Sead Kolašinac.

Francuz je u Lyonu pokazao da je napadač svjetske klase, dok je bh reprezentativac jedan od najboljih lijevih bekova koji se uopšte mogao naći na tržištu, piše portal index.hr.

Već nakon prvog odrađenog treninga, Kolašinac je oduševio navijače Arsenala koji su na društvenim mrežama pokazali da su impresionirani njegovom snagom, pa je sad već bivši fudbaler Schalkea dobio nadimak Tenk.

Inače, Kolašinac je rođen u Karlsruheu i igrao je za sve njemačke mlađe uzraste. Trebao je da bude reprezentativac Njemačke, ali je izabrao Bosnu i Hercegovinu.

 • Najnovije

 • Najcitanije

OBAVJEŠTENJA O SMRTI, POMENI I SJEĆANJA NA NAJMILIJE

No result.

ANKETA

Ko od potencijalnih kandidata ima najveće šanse da postane predsjednik Crne Gore?

Video dana

VIC NEDELJE

  Kineski slikar      
  Kineski slikar

  Kaže snaha svekri:

  -Vi se baš dobro držite, trebali bi ste otići kod nekog kineskog slikara da vas naslika.

  -Baš ti hvala, a što baš kod kineskog?

  Read more...