09192017uto
Last updateuto, 19 sep 2017 2pm

fast2top

 

Sport

Navijači Arsenala slave: Na Ostrvo stigao Sead Kolašinac i već dobio nadimak - Tenk (VIDEO)

Francuz je u Lyonu pokazao da je napadač svjetske klase, dok je bh reprezentativac jedan od najboljih lijevih bekova koji se uopšte mogao naći na tržištu. Već nakon prvog odrađenog treninga, Kolašinac je oduševio navijače Arsenala koji su na društvenim mrežama pokazali da su impresionirani njegovom snagom, pa je sad već bivši fudbaler Schalkea dobio nadimak Tenk

Foto: Twitter

Godinama su navijači Arsenala na kraju ljetnjih prelaznih rokova bili bijesni, razočarani i frustrirani.

Dok su se njihovi rivali, kako na Ostrvu, tako i na kontinentu, u ovo doba godine brutalno pojačavali, poslovično škrti Arsene Wenger čekao bi doslovno posljednji trenutak ne bi li krenuo u akciju. Naravno, to bi bilo uglavnom prekasno.

Danas navijači Arsenala slave. Tek je 6. jul, a na Emirates su već sletjela dva ozbiljna pojačanja - Alexandre Lacazette i Sead Kolašinac.

Francuz je u Lyonu pokazao da je napadač svjetske klase, dok je bh reprezentativac jedan od najboljih lijevih bekova koji se uopšte mogao naći na tržištu, piše portal index.hr.

Već nakon prvog odrađenog treninga, Kolašinac je oduševio navijače Arsenala koji su na društvenim mrežama pokazali da su impresionirani njegovom snagom, pa je sad već bivši fudbaler Schalkea dobio nadimak Tenk.

Inače, Kolašinac je rođen u Karlsruheu i igrao je za sve njemačke mlađe uzraste. Trebao je da bude reprezentativac Njemačke, ali je izabrao Bosnu i Hercegovinu.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

Currency ConverterVIC NEDELJE

  Kako doživjeti stotu      
  Kako doživjeti stotu

  Jedna žena traži nešto po dnevnom boravku. Nakon pola sata, vidljivo nervozna, obraća se svom suprugu koji čita novine:

  - Dragi, da li si vidio moju knjigu?

  - Koji je naslov?

  - "Kako doživjeti stotu"

  - Ah da, sada se sjećam. Jučer sam je bacio u smeće.

  - Ali zašto?

  Read more...