01262021uto
Last updatepon, 25 jan 2021 9pm

Sport

Đukanović: Objava Dritana Abazovića da sam poreski dužnik je najobičnija laž i prevara

Đukanović je dodao da “gore od toga je što misli da smo svi šibicari kao i on, pa je valjda moja priča o identitetu i ugroženosti Crne Gore od velikosrpskog nacionalizma kojem on služi u stvari zbog izmišljenog poreskog duga. Zastiđe i za Vladu i za Crnu Goru”!


Milo Đukanović (Foto: Predsjednik.me)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da je “objava Dritana Abazovića da je poreski dužnik najobičnija je laž i prevara”.

Abazović je jutros na Twitteru napisao da “dok priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, Milo Đukanović duguje 12,4 miliona eura poreza državi”.

“Sada je valjda jasno šta se krije iza dizanja tenzija, priče o identitetu, ugroženosti... Nema više nedodirljivih", napisao je Abazović.

Đukanović je poručio da, kao građanin Crne Gore, “ne dugujem ni jedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu”.

“Tačno je, i javnost o tome sve zna, da sam godinama akcionar u kompaniji “Global Montenegro”, koja kao pravno lice, a ne ja lično, očitom greškom administracije firme, duguje ukupno 1.900 eura doprinosa, a ne kako manipulatorski tvrdi 12,4 miliona eura. Dakle, Dritan Abazović, koji je trenutno i potpredsjednik Vlade, slagao je za preko 6 000 puta. I, nije to najgore u svemu, jer se to dokazuje i brzo i lako”, rekao je Đukanović.

 • Najnovije

 • Najcitanije

Video dana

BISERI

VIC NEDELJE

  MUJO I POLICAJCI      
  MUJO I POLICAJCI

  Zvoni Muju neko na vrata.

  Pita on:

  “Ko je?”

  “Policija. Možemo li da popričamo?”

  “Koliko vas je?”

  Read more...

SPECIJALNO IZDANJE